Main Page Sitemap

Korting body worlds amsterdam


korting body worlds amsterdam

Korting is alleen geldig op de volwassenen-prijs. De expositie vertelt het wonderbaarlijke verhaal van ons eigen lichaam en de invloed van het fenomeen geluk op onze gezondheid. Met een reis door het lichaam ga je op zoek naar het antwoord en kom je erachter wat het effect van geluk is op onze gezondheid. Mis geen body worlds aanbieding! Meer dan 200 anatomische preparaten van echte menselijke lichamen tonen hoe complex, veerkrachtig en kwetsbaar ons lichaam eigenlijk. Alle lichamen en organen zijn geplastineerd, een techniek die in 1977 is uitgevonden door dokter, wetenschapper en anatoom Gunther von Hagens. Meer info over body worlds vind je hier! Elk object is op een speciale manier aangepakt. Je maakt eigenlijk een fascinerende reis door het menselijk lichaam! Gunther von Hagens body worlds: The Happiness Project in hartje Amsterdam vertelt het wonderbaarlijke verhaal van ons eigen lichaam en de invloed van het fenomeen geluk op onze gezondheid. Je betaalt slechts 13,77 in plaats van 22,95.

Ben je onder de indruk van de tentoonstelling? Het klinkt als geplastificeerd, wat je doet als je een papier in plastic wilt hebben. In de nabije omgeving zijn diverse in- en uitstaphaltes voor autobussen). De lichamen zijn in verschillende posities neergezet zodat je precies ziet hoe het menselijk lichaam zijn werk doet. Oude behangkoopjes kortingsbon mensen en jonge mensen, zelfs baby's zijn er te vinden. Meld jij je aan bij het instituut, dan krijg je een officieel 'lichaamsdonorcodicil'.

Nou, dit zijn dus de lichamen die je op de wereldberoemde tentoonstelling ziet staan. Het klinkt misschien wat naargeestig, maar ieder lichaam op de tentoonstelling is bewust gedoneerd aan body worlds!

China express kortingscode, Kortingsbon hermitage amsterdam, Bodylab kortingscode september, Remko games kortingscode,


Sitemap