Main Page Sitemap

Meereizen met korting studenten ov


meereizen met korting studenten ov

pas open als het inchecken is gelukt. Het is niet mogelijk om bij de automaat een eenmalige chipkaart met korting te kopen, en het is ook niet mogelijk om voor Samenreiskorting een e-ticket met korting te kopen. Bijvoorbeeld van een NS-trein op een Arriva-trein. Top up the OV-chipkaart with enough balance. Hoe kan ik dit dan doen? Zie /samenreiskorting voor meer informatie over Samenreiskorting. Dan reis (en betaal) je op saldo. Deleting the Samenreiskorting combined travel discount from your OV-chipkaart. Voor het binnenlandse deel van de reis wordt automatisch de juiste korting berekend. Doordeweeks, van maandag t/m vrijdag, kan de Samenreiskorting alleen buiten de spits gebruikt worden. Je moet dan eerst saldo op de kaart zetten.

Kies voor Samenreiskorting en vervolgens voor de gewenste klasse. Klik op 'Akkoord' en houd de OV-chipkaart opnieuw voor de kaartlezer. Buiten je vrij-reizen periode reis je op saldo met je, studenten OV en profiteer je van 40 korting op je reis Het Studentenreisproduct is niet geldig op het nachtnet van alle bus-, tram- en metrovervoerders. De persoon die met u wil meereizen, moet een eigen (persoonlijke of anonieme) OV-chipkaart hebben en daar bij een kaartautomaat het product Samenreiskorting en voldoende saldo op laden.

Vrij reizen op Goede Vrijdag. Stap je over naar een ander vervoermiddel? Aarzel dus niet om Neckermann te contacteren, 24 uur op 24, en zeven dagen op zeven! Als je uitstapt, check je uit. Als daarna in de daluren wordt ingecheckt, dan zal bij uitchecken de ritprijs met korting in rekening gebracht worden. Maandag t/m vrijdag: niet geldig tussen 6:30 8:55 uur en 16:00 18:25 uur. Gebruik deze gratis kortingsbonnen service van, en maak gebruik. Daarmee voorkom je dat je kaart wordt geblokkeerd. The full price for this journey will appear above the travel information. Reis je van of naar het buitenland met de trein? Read more you're eligible for student finance and are not in receipt of any public transport payment abroad. Als je instapt, check.

10 korting sunny cars 2019, Albert heijn korting eten, Bol.com kortingscode invoeren, Badkamermarkt korting,


Sitemap