Main Page Sitemap

Korting efteling abonnement andere parken


korting efteling abonnement andere parken

en een voucher die je eerst moet ophalen bij de Efteling Gastenservice. Gelegen in de charmante landendriehoek zal het grootste attractiepark ter wereld met een seizoensopenstelling je overladen met superlatieven. Zorg ervoor dat je van ieder persoon een legitimatiebewijs én je Efteling Abonnement kunt laten zien. Voor je bezoek: - Je haalt eerst bij de Efteling Gastenservice een Europa-Park voucher. Op dit moment zijn er voor de Efteling meerdere acties beschikbaar: Laagseizoen ticket: alleen geldig in onderstaande periodes - 1 februari t/m 30 juni - 2 september t/m 11 oktober.u.v. Op de voucher wordt ook de geldigheidsdatum genoteerd. Meer dan 100 attracties en geweldige shows, 13 achtbanen en 15 Europese themagebieden zullen je wildste verwachtingen overtreffen. Check de deals aan de rechterkantonderaan deze pagina vooraleer je bestelt. Neem je jouw gezinsleden mee, dan worden die ook met naam en abonnementsnummer genoteerd (neem dus ook hun passen mee naar de Gastenservice). Bij de Spoordeelwinkel kies je via welk van de drie stations je wilt reizen.

korting efteling abonnement andere parken

Reizen met 40 korting afgestudeerd, Sealife kortingsbonnen,

Daarna is je treinkaartje ook geldig in de bus naar de Efteling. Na aankoop krijg je een couponcode geleverd. Geniet samen ng langer en kom sprookjesachtig overnachten in een van de hotels, vakantiewoningen of appartementen van de Efteling. En dwaal met de hele familie af in de geheime gangen en magische vertrekken van Symbolica, het Paleis der Fantasie. Daarmee heb je direct 11 euro korting op de Efteling, want normaal kost een toegangskaartje aan de poort 38 euro.

Lees hieronder hoe het werkt. Die ligt bij een abonnement met jaarbetaling op de einddatum van het abonnement, met als uiterlijke datum het einde van het huidige kalenderjaar. Deze actie is te koop t/m Tot en met 31 januari kun je vervolgens met deze tickets de Efteling met korting bezoeken. Volwassenen, volwassenen betalen 41 euro.


Sitemap