Main Page Sitemap

Treinkaartjes aanbieding kruidvat september 2019


treinkaartjes aanbieding kruidvat september 2019

een 2-persoons NS Dagretour voor een stad naar keuze, waarmee u samen een dagje op stap dient te gaan. U bent zelfs verplicht om in- en uit te checken met de trein dagkaart van Kruidvat. Looptijd actie: 7 oktober t/m Prijs: 13,99, geldig: t/m Aantal personen: 1, treinvervoerders: Alle treinen behalve Thalys, link: NS dagkaart Blokker. Kruidvat heeft dit jaar weer afgetrapt met waarschijnlijk de goedkoopste treinkaart actie van dit jaar. Deel deze pagina met vrienden, collega's en familie. Bekijk dan direct de Spoordeeluitjes van deze maand en bestel deze direct. NS dagkaart Kruidvat, voor wie in het weekend goedkoop met de trein wil reizen heeft Kruidvat weer NS dagkaarten in de aanbieding. Herfst: 1 september t/m NS Lentetoer (april 2018 in april 2018 bestelt u de NS Lentetoer. U kunt met deze AH treinkaartjes niet alleen gebruik maken van de NS treinen maar ook in die van Connexxion, Syntus, Arriva, Breng en Veolia. Met deze NS dagkaart van Kruidvat reist 1 dag onbeperkt door heel Nederland voor maar 13,99.

Treinkaartjes aanbieding kruidvat september 2019
treinkaartjes aanbieding kruidvat september 2019

Maak gebruik van onze communicatiemiddelen en bezoek regelmatig onze website voor de laatste kortingsacties! Reizen kan met de binnenlandse treinvervoerders NS, Arriva, Breng, Connexxion, Syntus en Veolia. Let wel op dat deze OV kaartjes alleen zijn te gebruiken op zaterdag en zondag. Treinkaartjes bij ActieVanDeDag, er zijn drie verschillende aanbiedingen verkrijgbaar in februari 2019. Dus maandag t/m vrijdag vanaf.00 uur en op zaterdag of zondag de hele dag. Deze NS dagkaart is echter alleen op een zaterdag of een zondag geldig. Het betreft NS dal vrij dagkaarten en zijn dus niet geldig in de spitsuren alleen bij RET en HTM kan er ook korting eten haarlem in de avondspits mee worden gereisd. De NS dagkaart van kruidvat is geldig in alle treinen, dus niet alleen bij NS maar ook bij de andere treinvervoerders. Daarom verkoopt Thalys op uizenden treinkaartjes voor slechts 20,- naar alle bestemmingen van Thalys!

Wegwerp OV Chipkaart of NS e-ticket? Een trein actie nodig? Bekijk acties: /Treinpakkers NS Groepsticket (Enkele reis en Retour) Wilt u met groepskorting in de trein? Veelgestelde vragen Hieronder vindt u de veelgestelde vragen.b.t. Looptijd actie: t/m 7 september 2014. Bestel dan direct kaarten bij de Spoordeelwinkel voor 18,- en knijp er even tussenuit! Maar ook Rover en de CJP bieden regelmatig goedkope treinkaartjes aan die in vele gevallen bij alle treinvervoerders gebruikt mogen worden.

Kpn abonnement verlengen aanbieding
Aanbieding stokke kinderwagen


Sitemap