Main Page Sitemap

Reizen met 40 korting afgestudeerd


reizen met 40 korting afgestudeerd

kost het helemaal niets, maar als je afgestudeerd bent is het voorbij! Je ontvangt maandelijks een rekening voor de gemaakte kosten waarop de 20 korting verwerkt. Nog even de voordelen van de kortingskaart op een rij: Met 40 korting een jaarlang met de treinreizen.00 uur en in het weekend Twee gratis dagkaarten die een jaar geldig zijn Reizen op OV chip saldo Kortom: afgestudeerden neem het voordeel om ook. De actie voor ex-studenten/langstudeerders is uitsluitend bedoeld voor uitgestudeerden (zijn klaar of stoppen met hun studie) en langstudeerders (studeren langer dan de nominale studieduur 1 jaar) voor wie het Studentenreisproduct vervalt. Met een studentenreisproduct reis je gratis bij alle openbaar vervoerbedrijven in Nederland. Hoe krijg je de kaart? Neem contact op via WhatsApp: (alleen tijdens kantooruren beschikbaar) maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. De voordeelkaart is én jaar geldig en vervalt automatisch na een jaar. Gerelateerde artikelen Wat zijn de daluren bij de NS? Ik heb je topic verplaatst naar het subforum Acties en uitjes en de titel iets aangepast om de vindbaarheid te vergroten. En hoe kan ik mijn saldo van mijn oude OV kaart terug krijgen?

Tot drie maanden na beindiging van je OV jaarkaart is deze voordeelkaart te bestellen via de site van. Dit kun je invoeren in een NS account en vervolgens krijg je de kaart via de post opgestuurd. Het kantoor van DUO kan ook niets voor mij doen. Gratis met 40 korting reizen, ben je pas afgestudeerd? Snel navigeren, printen, whatsapp Delen, ben je student of ga je binnenkort studeren? De korting geldt voor alle treinreizen in Nederland en hangt niet af van de maatschappij. Dan kun je een gratis een pas krijgen waarmee je voor 40 kunt reizen in alle daluren, na 9:00 uur en in de weekenden.

P&o ferries hull korting, Buitenmuseum enkhuizen korting,

Ze horen bij de kortingskaart en zijn dus persoonlijk. Bij de RET kun je drie maanden lang op werkdagen met 20 korting reizen in bus, tram en metro. Na de studie, afgestudeerd of gestopt met je studie en op zoek naar een baan? Wat kan ik doen om toch de 40 korting te ontvangen? Annfinance, het auteursrecht (tenzij anders vermeld) van dit artikel ligt bij de infoteur. Ik vind het vreemd dat er een stopdatum gehanteerd wordt, terwijl ik toen nog recht had op een studentenreisproduct en ook een OV vergoeding ontving. Deze voordeelurenkaart kost normaal. Deze kaarten zijn normaal 25 euro per stuk, maar bij de aanvraag van een kortingskaart worden deze opgestuurd. Eind mei vertrok ik naar het buitenland voor een stage.

Xenos korting box, Op korting reizen ov, Gerry weber kortingscode 2019 spieler, Coolblue kortingscode 5 euro,


Sitemap