Main Page Sitemap

Ns 40 korting kaart


ns 40 korting kaart

betalen vanochtend voor Leyland naar Schiphol. Kunt u dat soldaat van oranje musical corriger en? Het Voordeelurenabonnement wordt niet meer verkocht. Inchecken tijdens daluren, uw ticket is alleen geldig als u tijdens de daluren incheckt. Zegt u het Voordeelurenabonnement op, of stapt u over op een ander abonnement?

Dit kan bij de NS-kaartautomaat. U kunt uw abonnement per maand opzeggen. Verlengen, opzeggen en overstappen, bent u al in het bezit van een Voordeelurenabonnement, dan wordt deze jaarlijks automatisch verlengd.

Xenos korting box
Apple tv met korting

Dan reist u zonder korting. Samenreiskorting verwijderen van uw OV-chipkaart, houd uw OV-chipkaart voor de kaartlezer rechtsonder op de NS-kaartautomaat. Reisinformatie, reizen met een OV-chipkaart, gaat u samen reizen met iemand met een NS-abonnement (uitgezonderd KidsVrij) of Studentenreisproduct? Prijs van uw rit, wilt u de prijs van uw rit met 40 Samenreiskorting weten? Checkt uw medereiziger binnen 35 minuten weer in bij ledlichtdiscounter kortingscode NS, dan kan hij nog steeds met Samenreiskorting met iemand meereizen. Samenreiskorting is verkrijgbaar bij de NS-kaartautomaat, NS-servicebalie en bij verkoopautomaten van andere treinvervoerders. Samenreisticket, heeft u geen OV-chipkaart of reist u met NS Flex Basis en/of NS Flex Weekend Voordeel? Voor de moeite en de verra ging van de trein van 5:25 kunt u het allemaal terug betalen? Kies voor de optie Samenreiskorting wanneer u uw ticket koopt via. Maakt u al gebruik van het Voordeelurenabonnement? In de maanden juli en augustus de hele dag.

Ns 40 korting kaart
ns 40 korting kaart


Sitemap