Main Page Sitemap

Korting op hypotheekrente


korting op hypotheekrente

voorwaarden? Geen video, je kunt de video over dit onderwerp niet kijken omdat je een vereiste cookie hebt uitgeschakeld. Dus als de huizen in jouw buurt met veel overwaarde worden verkocht of je extra hebt afgelost, dan is het niet gek om dat eens te onderzoeken. Stap 3: Controleer of je de hypotheekrente tussentijds kunt aanpassen. Dat moeten 10 of meer bij- en afschrijvingen per maand zijn. Heb je dus een variabele rente, Plafondrente, Rentedemper, Stabielrente of Ideaalrente, dan krijg je geen korting.korting op hypotheekrente

Je komt in aanmerking voor rentekorting als. Veel mensen weten dat niet. In Kassa blijkt dat banken en hypotheekverstrekkers klanten daar ook niet op wijzen.

Als je rentevaste periode afloopt, vervalt de korting. Het is nog niet duidelijk welke rentepercentages ASN, net als SNS en BLG Wonen dochter van De Volksbank, zal hanteren voor de hypotheken. Lees meer over de voorwaarden hiervan. Zorg dan dat je voldoende hebt afgelost voordat je de korting aanvraagt. Met name als je geen NHG-hypotheek hebt, kan deze rentekorting behoorlijk oplopen, soms tot wel 0,7. De waarde van onze woning is de afgelopen jaren namelijk flink gestegen.

Op het moment dat je je rente verlengt, krijg je de korting die dan geldt. Je moet er alleen wél zelf om vragen, want lang niet alle banken geven je automatisch een rentekorting.

We korting uit de veronica magazine, Louis.nl kortingscode, Caferaceronderdelen.nl kortingscode,


Sitemap