Main Page Sitemap

Ijssculpturen brugge korting 2019


ijssculpturen brugge korting 2019

een speciaal effect (c) Ice Magic. Ticket Senior ouder dan 65 jaar (op vertoon van de identiteitskaart. Elk jaar stond het festival in het teken van een kinderheld, Maar dit jaar staat alles in het teken van het licht! Ticket Kind 4 11 jaar: 8,00. B-Dagtrip Ice Magic (Code 444) combi ticket kopen, waarbij je treinticket en je toegangsticket reeds inbegrepen zijn. Zie hoe iconische meesterwerken worden getransformeerd, door digitale metamorfose van de 21e eeuw. Fotograferen en filmen voor familiaal gebruik is toegelaten. Met de trein naar ijssculptuur festival. De temperatuur in het IJspaleis bedraagt continu -6C. 40 ijskunstenaars en professionele video-ingenieurs, van over de hele wereld, zijn gemobiliseerd voor én maand, van beeldhouwwerk en design.

Ijssculpturen Brugge Goedkoop op reisijssculpturen brugge korting 2019

De schittering van licht reist door het kristal van ijs, in een onwerkelijke en betoverende glans, en creert een spectaculaire Glowshow. Geen reacties, alex Agnew Be Careful what you wish for op zaterdag et genderdebat, feminisme, #metoo, cultuurrelativisme, neuspeuteren, Tarzan, Zwerkbal Benieuwd wat Alex Agnew over deze en nog. Ticket Persoon met een beperking (op vertoon van de invaliditeitskaart 8,00. Tickets kopen: Aan de kassa van het festival kan je contant betalen, met een bankkaart of met een debit- of creditkaart. Meer info over het ijssculptuur festival Ice Magic in Brugge. Het groepstarief geldt vanaf 10 betalende bezoekers: Ticket Volwassene: 10,00, ticket Student (op vertoon van de studentenkaart 8,00. Visa, Mastercard, Carte Bleue, Bancontact Maestro. Het ijssculptuurfestival staat opgesteld vlak voor de ingang van het station van Brugge. Het IJspaleis is volledig rolstoeltoegankelijk. Niet minder dan 3000 blokken ijs, nodig voor de bouw van het IJspaleis, reflecteren de magie van ijs en licht, over een LED wall van 523.

Ticket Kind 4 11 jaar: 6,00. Tickets zijn niet op datum. Ijs sculptuur festival in digitale tijdperk! Gelegen op het stationsplein in Brugge.


Sitemap