Main Page Sitemap

Museumkaart korting bestellen


museumkaart korting bestellen

in trouwens gratis. De Cultuurkaart moet de culturele belangstelling van scholieren bevorderen. Schoonderwoerd, de heer. De exploitatie van de kaart is ondergebracht in Stichting Museumkaart, een ongesubsidieerde instelling zonder winstoogmerk. De kaart bestaat er trouwens ook in versies met luchthaventransfer én zelfs 2 uur privé chaufeur. Je kunt je pas afhalen aan de verkooppunten en automaten in de stations en luchthaven. Ga naar de officile website Perugia Città Museo Card De kaart kost ongeveer 10,- en kan je aankopen aan de kassa van de grote musea.

Dit is een ongesubsidieerde instelling die het bezoek aan de Nederlandse musea wil bevorderen. Je krijgt hier voor entree aan de Basiliek en het Sistijnse Kapel en je mag vooraan aanschuiven in de rij (dat kan de moeite zijn). Nederlanders voordelig toegang bieden tot allerlei interessante musea en hun schitterende collecties.

De kaart is tegelijkertijd ook een Cultureel Jongeren Paspoort. De 72 uurs pas geeft recht op gratis toegang aan 2 musea en is verder hetzelfde. De kaart kan je zien als een museumpas, het geeft dus recht op gratis bezoek aan alle musea. De kaart kost maar 2 en kan je verkrijgen bij de Toeristische Dienst van de stad Assisi. Deze kaart geeft volgens mijn informatie geen recht op gratis openbaar vervoer, maar deze stad is toch het best te voet te ontdekken.

Museumkaart korting bestellen
museumkaart korting bestellen

Buddha to buddha katja korting
Kortingsbon de thermen nijmegen
Champagne korting
Kortingscode beauty product


Sitemap