Main Page Sitemap

Soesterberg militair museum korting


soesterberg militair museum korting

faciliteiten is niet beoordeeld. Inschrijven, steun het museum. Kinderen knutselen hun favoriete vliegtuig in én van de workshops, terwijl je zelf luistert naar de spannende en soms zelfs grappige verhalen van veteranen. Via deze unieke link profiteert u van een pas voor slechts 17,50 en krijgt u direct korting op bijna alle musea in Nederland. Let op: de tickets zijn alleen verkrijgbaar via deze website en niet in de anwb-winkel. Entreeprijzen Nationaal Militair Museum, kinderen tot 4 jaar oud: gratis. Lees voor, wat is er te zien en te doen? Het leger is een dankbaar gespreksonderwerp. Niet alleen de krijgsmacht van nu komt aan bod in het museum, want de collectie van het Nationaal Militair Museum focust ook op de Nederlandse krijgsmacht van het verleden en zelfs van de toekomst.

Naast de uitgebreide collectie valt er genoeg zelf te ontdekken en te doen! We konden niet naar het museum, omdat het de hele dag was afgehuurd door een groot bedrijf! Het museum ligt in Soest en staat volledig in het teken van de Nederlandse krijgsmacht. Wat dragen ze en waar rijden/vliegen ze in rond? Aanbod is niet beoordeeld, selecteer je gezelschap - optioneel, alleen. Als je even niks weet om over te praten, kun je altijd een verhitte discussie beginnen over militaire acties in verre landen of de bezuinigingen bij Defensie. Achter de hoge muren bevinden zich straks een archeologisch museum, stallen en een educatief centrum voor natuur- en milieueducatie, een theater en een café-restaurant. Onderstaande kortingen werkte niet meer toen wij ze voor het laatst getest hebben. Je kan daarbij trouwens zomaar een bunker vol kunst tegenkomen, want overal in het park zijn kunstwerken en leger-relikwien te zien. Dit is een raket die de Duitsers vanuit Nederland afvuurden om de geallieerde soldaten in Zuid-Nederland, Belgi en Engeland te bestoken.

Met korting naar het Nationaal Militair Museum - Anwb Tickets en prijzen - Nationaal Militair Museum Nationaal Militair Museum: Ontdek de wereld van de krijgsmacht Korting voor Nationaal Militair Museum in Soest Met 2,50 korting naar het Nationaal Militair Museum CJP

Buddha to buddha katja korting
Hm korting geen verzendkosten
Kan iemand met korting meereizen studenten ov
Champagne korting


Sitemap