Main Page Sitemap

Sauna thermen holiday schiedam korting


sauna thermen holiday schiedam korting

er bijvoorbeeld een paalsauna die door de hoogte uitkijkt over korting schoenen nelson de hele tuin, een Kelo sauna met de grootste saunakachel ter wereld, een Hobbit sauna met infrarood verwarming, een torensauna, een Die hard sauna, een kleurentherapie sauna en een Palmolive Ayurituel sauna. Hiermee tonen we advertenties op basis van jouw interesse en kun je informatie delen via social media.sauna thermen holiday schiedam korting

Geniet van een wereld vol wellness en ervaar de bijzondere sauna-, massage- en beautyfaciliteiten. Thermen Holiday Schiedam is een wellnessresort dat zich bevindt in de Randstad. Het is dan ook heerlijk om de drukte even te ontvluchten en te gaan genieten van al het moois dat Thermen Holiday Schiedam te bieden heeft. Als je een dagje naar Thermen Holiday Schiedam gaat kom je terecht in een wereld vol wellness met uitgebreide sauna-, massage- en beautyfaciliteiten.

Hierna ontvang je 2 e-tickets waarop staat hoe jij jouw reservering maakt bij Thermen Holiday. Fijne opgieting meegemaakt, hoewel een beetje kaal aan het einde als er niets wordt uitgedeeld. Dit zwarte koolmasker reinigt en zuivert de huid intensief. Dagelijks 1000-en veilingen, je bepaalt zelf de prijs, onze veilingvoorwaarden. Een aantal van de sauna's zijn onderdeel van de grote tuin waar je in de zomer lekker kan luieren in én van de hangmatten of ligbedden. Voeg je gratis kaarten toe bij het betalen van deze veiling.

Thermen Holiday is te vinden in Schiedam, vlakbij Den Haag en Rotterdam. Heerlijk om je spieren los te maken met het koude weer. Er is een grote tuin waar je in alle rust kan luieren en van de zon kan genieten op mooie dagen.


Sitemap