Main Page Sitemap

Met korting naar groninger museum


met korting naar groninger museum

museum. Nou, bijvoorbeeld de collectie die er hangt. Onze website maakt gebruik van cookies voor optimale werking van de website en treinkaartjes korting groep het tonen van advertenties. Denk hierbij aan leuke lezingen en workshop, maar ook aan diverse kinderactiviteiten. Verlopen kortingen voor Groninger Museum, onderstaande kortingen werkte niet meer toen wij ze voor het laatst getest hebben. Daarnaast vind je er allerlei bijzondere collecties die stukken uit de hedendaagse kunst en uit de periode van het postmodernisme laten zien. Dit paleis luistert naar de naam Groninger Museum en het is het belangrijkste museum van het Hoge Noorden. Zoals attractieparken, dierentuinen, zwembaden en mogelijk ook wel voor Groninger Museum.

Kom genieten van het moois dat het museum je te bieden heeft. Groninger Museum : in een hypermodern gebouw vind je de meest uiteenlopende. Bent u in het bezit van een ikea family pas? Dan krijgt u 25 korting op de toegangsprijs van het, groninger Museum. De korting is geldig tot en met 25 mei.

Je kunt gebruik maken van dit uitje t/m 31 december 2018 Tickets geven direct toegang tot het museum, reserveren is niet nodig Kinderen t/m 18 jaar krijgen.
Bekijk ticketprijzen, speciale kortingen en algemene toegangsprijzen voor een bezoek aan.
Wie het station van Groningen uitloopt ziet aan zijn rechterhand een groot, futuristisch paleis opdoemen.
Dit paleis luistert naar de naam.

Bied snel mee op een dagje uit en wie weet ga jij straks voor 1 euro naar Groninger Museum of ander dagje uit. Maak niet dezelfde fout als 70 van het dagje uit publiek en voorkom dat je Groninger Museum en andere kortingen mist! Maar ook volwassenen hebben de ruimte om in het Groninger Museum veel te leren. Dit is niet alleen hartstikke leuk maar ook heel leerzaam. Melding verbergen, meer info. Registreer je nu voor de gratis nieuwsbrief van en krijg ook Groninger Museum korting! Meer Korting, voorkom dat je teveel betaalt! Deze bevat namelijk werken van Nederlandse grootmeesters als Charly Toorop en Karel Appel. Geef een oordeel per criterium, sfeer is niet beoordeeld, prijs/kwaliteitverhouding is niet beoordeeld. Ontvang gratis de beste kortingen in jouw mailbox! Te weten over de cultuurgeschiedenis van Groningen. Via deze unieke link profiteert u van een pas voor slechts 17,50 en krijgt u direct korting op bijna alle musea in Nederland.

Met korting naar groninger museum
met korting naar groninger museum

Koffievoordeel promotie korting, Los kaartje ns korting, Amazon 5 euro korting ideal,


Sitemap