Main Page Sitemap

Ov korting 65 plus


ov korting 65 plus

betaalt u een hoger tarief. Je reist onbeperkt in de daluren. Reis je nu met een Sterabonnement of Dal Voordeel Limburg van Veolia of een Traject Vrij abonnement op een traject van Veolia? Pashouders kunnen betaling ook via een sepa-incasso regelen. Ga naar de content, logo Arriva a DB company, menu. In dat geval kunt u betalen met een eenmalige machtiging. Dan betaalt de eerste meereizende 50 van het Wmo-tarief zonder korting. Betalen Voor het gebruik van Avan is een ritbijdrage verschuldigd, die u makkelijk bij de chauffeur met uw pinpas of contant kunt betalen.

P&o ferries hull korting, Online korting, As adventure kbf korting,

34 korting op saldo * Controleer de voorwaarden voor reizen met kinderen bij je vervoerder. Uw begeleider mag gratis mee als u een indicatie begeleiding noodzakelijk van de gemeente heeft. Niet-pashouders betalen altijd contant in het voertuig. Als je met een groep reist, hebben alle groepsleden een eigen OV-chipkaart nodig met voldoende saldo of een geschikt reisproduct. Dan kun je met je huidige Veolia-abonnement de resterende looptijd (onder de huidige voorwaarden) gewoon bij Arriva blijven reizen. Koop dan het landelijke Traject Vrij product. Als je regelmatig met Arriva reist kan een abonnement voordeliger zijn dan reizen op saldo. Meld je aan op en ontvang een seintje om je saldo terug te vragen met de Uitcheck Gemist Alert. De, oV prijswijzer van 9292 laat simpel en snel zien welk abonnement voor jou het voordeligste. Bij het spel ontvang je ook bonnen voor leuke kortingen in de stad. En loopt de geldigheid van je abonnement door na 11 december 2016?

Of je kunt gebruikmaken van reisproducten of abonnementen die je korting geven.
Een OV-chipkaartabonnement kun je op je OV-chipkaart zetten om bijvoorbeeld een vaste korting te krijgen op reizen binnen een regio.
Wat kost reizen met Avan en waarom?


Sitemap