Main Page Sitemap

Veluwse bron arrangement korting


veluwse bron arrangement korting

fijne massage of een beauty behandeling. Veluwse Bron is bereikbaar van maandag t/m vrijdag van 09:00 tot 18:00 uur. Als je tussen de 14 en 18 bent mag je alleen met modelspoorbeurs houten kortingsbon legitimatie en onder begeleiding van een volwassene genieten van de wellness faciliteiten bij Veluwse Bron. Alle arrangementen zijn inclusief gebruik van alle sauna- en wellnessfaciliteiten, rondleiding door een gastvrouw, gebruik van doucheproducten en scrubzout en deelname aan de opgietsessies.

Alles is in de kerstsfeer, dus een betere plek voor ontspanning tijdens de kerstdagen kun je niet vinden. Elke dag nieuwe saunakortingen een aanbiedingen. Het complex is gelegen op een landgoed van maar liefst 21 hectare groot en is een droomplek voor natuurliefhebbers. Heb je niet al je antwoorden kunnen vinden in dit artikel? De linken hieronder verwijzen je automatisch door naar de website van Veluwse Bron. Heb je plannen om niet een dagje naar de Veluwe te gaan maar zelfs een weekend of midweek? Wij raden je aan om te reserveren voor een badkledingdag omdat de badkledingdagen meestal de drukbezochte dagen zijn bij Veluwse Bron.

De Veluwse Bron biedt ook speciale facials voor mannen aan. Eigenlijk is er bijna teveel om alles in én dag mee te maken. . Veluwse Bron heeft in 2016.


Sitemap