Main Page Sitemap

Rotterdampas korting de doelen


rotterdampas korting de doelen

deze actie is verlopen Bekijk de acties die nu geldig zijn. Houd daarom de website van de Rotterdampas nauwlettend in de gaten. Maar als je in Rotterdam of omstreken woont, studeert, een laag inkomen hebt of ouder bent dan korting op nelly 65, dan kom je in aanmerking voor een korting.

De Doelen - Rotterdampas Concert- en congresgebouw de Doelen - Rotterdampas De Doelen - Heb je een Rotterdampas?

Rotterdampas korting de doelen
rotterdampas korting de doelen

Je luistert naar een internationaal icoon in de dop! Zo kun je gelijk zien of het voor jou wel of niet uit kan om een Rotterdampas aan te schaffen. Direct naar, rotterdampas app, de Rotterdampaswinkel, hoogstraat 110 (Centrale Bibliotheek) 3011 PV Rotterdam. Wanneer je zin hebt om iets te doen kun je altijd even in de jaargids kijken waar je gratis of met korting heen kunt. Lees dan even verder over de Rotterdampas. Jazz, pop en elektronische muziek vloeien naadloos in elkaar j style deco kortingscode over. Home, acties de Doelen, helaas! Probeer samen uit hoe je met muziek de sfeer op beeld bepaalt. Zo kun je bijvoorbeeld gratis naar het zwembad, de film,. De Rotterdampaswinkel, hoogstraat 110 (Centrale Bibliotheek) 3011 PV Rotterdam, tel: 14010, openingstijden.

Ga bijvoorbeeld op een goedkopere manier aapjes kijken, naar de bioscoop, een training volgen of ga lekker uit eten. Daarnaast kun je iedere maand een mail en/of een magazine krijgen waar de nieuwste acties in vermeld worden. Daarnaast zijn er regelmatig lastminute-acties. Kijk, luister, maak, tom Jerry, Frozen, Pokémon. Het maakt dus niet uit of je in Rotterdam, een deelnemende gemeente of heel ergens anders woont.

Kaarten rijksmuseum korting, Ici paris kortingscode maart 2019,


Sitemap