Main Page Sitemap

Center parcs zwemmen heijderbos


center parcs zwemmen heijderbos

beleven. De snelste wildwaterbaan vind je in Het Heijderbos, bedwing de kolkende stroom! Snorkelbad, zet je duikbril op, doe je snorkel in, en verken de wonderlijke onderwaterwereld vol exotische vissen. Verzenden, tags: attractiepark, bungalowpark, center parcs, dagje uit, recensie, review, vakantie, vakantiepark.center parcs zwemmen heijderbos

Verblijft u niet op Het. Heijderbos, maar wilt u toch een dagje komen zwemmen? Dat kan in ons subtropisch zwembad Aqua Mundo. In onze Aqua Mundo is voor ieder wat wils.

Prenatal korting centerparcs 2019, Actiecode centerparcs baby,

In Kleve doe je goedkoop je boodschappen, maar is ook een kleinschalige dierentuin te vinden. Er zijn twee kinderbaden: én voor de echte kleintjes, met wat sproeiers, een glijbaan en een heus peuterbubbelbad, en voor de iets oudere avonturiers is er een soort piratenbad, met een kleine glijbaan en een grotere dichte glijbaan en allerlei speelattributen in piratenstijl. Tennisbaan buiten, waterfietsverhuur, beauty wellness, beautysalon. Kinderspeelhoek (zonder begeleiding recreatieprogramma (gehele jaar speelparadijs binnen. Lekker relaxen doet u in de sauna of het Turkse stoombad. Vlakbij Het Heijderbos is een manege. Cottages: aan kinderen is gedacht, matig onderhoud (geldt voor VIP). Omdat we behoorlijk wat negatieve reacties over de standaard cottages tegenkwamen, kozen we voor een VIP-cottage. Zwembad: voor alle leeftijden, goede omkleedgelegenheid. Trakteer uzelf op een lekker diner of koffie met gebak op een terras.

Een dagje uit in, center, parcs, hetcenter parcs zwemmen heijderbos


Sitemap