Main Page Sitemap

Met korting naar spa zuiver


met korting naar spa zuiver

stoomkamer en whirlpools, comfortabele ligbedden in de prachtige thermentuin en een groot thermaal buitenbad. Als je helemaal wilt genieten van de luxe kun je nog gebruik maken van een overnachting bij het hotel van Spa Zuiver. Na een bezoek aan Spa Sport Hotel Zuiver kun je heerlijk blijven slapen om de volgende dag nogmaals gebruik te maken van alle heerlijke faciliteiten. Naast de saunas en baden zijn er nog meer faciliteiten waar je gebruik van kunt maken! Dagje weg in de herfstvakantie, de herfstvakantie staat alweer bijna voor de deur. Bovendien is deze sauna gevestigd in de hoofdstad: Amsterdam. Met een drukke week voor de boeg is een dagje uit op maandag de perfecte manier om de week goed te beginnen.

met korting naar spa zuiver

Wijnvoordeel kortingscode 50
Mac cosmetics 40 korting

Mams zal hemels genieten tijdens een dagje weg in het mooiste wellness centrum van Nederland. Spa Zuiver beschikt over een A la carte restaurant, brasserie, lounge bar en relax bar. Heerlijk even met niemand anders om je heen doen wat jezelf wilt. Bied mee op Sauna kaartjes vanaf 1 euro! Dagje uit met Pasen. Geniet tussen alle saunas door van een hapje en een drankje. Alleen een dagje weg, wanneer eindelijk eens wat tijd voor jezelf wilt nemen dan biedt Zuiver je alles voor het ultieme dagje weg. Dagje weg in de kerstvakantie, december is voor veel mensen een maand om terug te blikken op het afgelopen jaar. Je kunt vanaf deze locatie gemakkelijk met de tram naar het centrum om te gaan shoppen, feesten, uit eten en nog veel meer leuke activiteiten in Amsterdam. Dagje weg met Valentijnsdag, verras je geliefde met een heerlijk dagje weg om te laten zien hoeveel zij/hij voor je betekent.

Dagentree Lunch voor 44,63 (15 korting). Dagje uit als het warm. Geniet van een groot selectie aan sauna's en baden, culinaire hoogstandjes, heerlijke behandelingen en de rust die je zo goed kunt gebruiken. Een dagje weg geeft je de mogelijkheid heerlijk tot rust te komen en weer even helemaal op te laden. Wil je even lekker afkoelen na een saunabezoekje?


Sitemap