Main Page Sitemap

Kortingsbonnen flierefluiter raalte


kortingsbonnen flierefluiter raalte

op de verschillende openingsdagen, bekijk de Prijzen, prijzen. Voor de dierenliefhebbers is er een kinderboerderij, met heel veel beesten om te knuffelen. Flierefluiter is hartstikke leuk als de zon schijnt, maar ook als het regent. Kinderen 5,-, volwassenen 3,50, klik hier voor alle 10 beelden. Binnen- en buitenspeeltuin, de speeltuin van. Michelle, volgende pagina, hoeveel sterren geef jij Speelboerderij. U kunt Speel- en recreatieboerderij De, flierefluiter bezoeken voor een dagje uit, een schoolreisje, een kinderfeestje maar uiteraard ook voor een familiefeest of een kampeervakantie! En zelfs regen kan geen roet in het eten gooien, want er is een uitgebreide overdekte speeltuin. Flierefluiter geschikt voor mooi weer en slecht weer!

Die wil iedereen toch knuffelen? Zoals een mooie indoor zandbak met veel spelletjes. Melding verbergen Meer info. Speel- en recreatieboerderij De, flierefluiter is het ideale uitje voor het hele gezin.

Bij mooi weer kun je dagelijks om 13:00 en 15:00 uur een ritje maken op de pony. Kinderboerderij, op de kinderboerderij lopen onder andere schapen, geiten, koeien, kippen en eenden rond. Openingstijden 1 oktober tot de meivakantie: Woensdag t/m zondag van 09:30u tot 17:30u. Op mooie zonnige dagen spettert iedereen er op los in het waterpark en het zwembad. Buiten klimmen en klauteren kinderen in het avonturendorp, springen ze tot grote hoogten op de trampoline, dwalen ze in het doolhof, maken ze een ritje met de kabelbaan en crossen rond op skelters en crossfietsen. Flierefluiter in, raalte, maar ben je benieuwd hoe het er van binnen uitziet, wat je er kunt doen en wat andere vakantiegangers ervan vonden, dan zit je hier goed. Meivakantie t/m 30 september: Maandag t/m zondag van 09:30u tot 17:30u. Lekker vue korting ah spelen op de blokkenzolder, crossen op de crossbaan of probeer het obstakelparcours uit. In de overdekte speelruimte staan springkussens, trampolines, apenkooi, glijbanen, een kruipdoolhof en nog veel meer. Overweeg je om een verblijf te boeken in Camping. De, flierefluiter : een compleet dagje uit in Overijssel voor het hele gezin.

Kortingsbonnen mega trucks festival
Sanadome kortingsbonnen


Sitemap