Main Page Sitemap

Trein reizen 40 korting


trein reizen 40 korting

andere vervoerder wordt opnieuw gekeken of de Samenreiskorting nog van kracht. Als daarna in de daluren wordt ingecheckt, dan zal bij uitchecken de ritprijs met korting in rekening gebracht worden.

Zijn de uren waarin u met een Voordeelurenabonnement 40 korting krijgt. Reis voordeliger met een abonnement van NS en kies het abonnement dat bij u past. Als student reis je met je studentenreisproduct meestal gratis of met 40 korting. In de daluren mogen 3 mensen met 40 korting met je meereizen.

Elektronica voor jou kortingscode
Ns kaartjes 40 korting

Hi, Ik heb een 40 kortings abonnement, hoe kan mijn partner dan met korting meereizen?ik zie online geen optie om te kiezen voor een kaartje met 40 korting en bij de kaartautomaten op het station ook niet. Korting op een deelauto van Greenwheels en op Q-Park PR terreinen. Samenreiskorting heeft in het systeem een hogere prioriteit dan abonnementen. De persoon die meereist, moet echt een OV-chipkaart hebben. Samenreiskorting laadt u op de dag dat u gaat reizen op uw kaart, want de korting is maar 1 dag geldig. Dal Vrij, bij omchecken wordt eerst bij het uitchecken het eerste deel van de reis afgerekend. Korting is ook geldig bij andere treinvervoerders en op Nederlandse trajecten van Intercity Berlijn en ICE International. Bij laden van de kaart bij een automaat worden het overstaprecht en de samenreiskorting van de kaart verwijderd.


Sitemap