Main Page Sitemap

Cjp pas microsoft korting


cjp pas microsoft korting

er een kortingscode sacha schoenen bewijs van inschrijving kan worden getoond. Amac Tot 11 cashback, wOO HAH! Ga direct naar webshops om online korting te scoren. Meld je dan nu aan voor. CJP, op vertoon van je CJP-pas krijg je een korting van 4 tot 10 op de reguliere toegangsprijs op alle voorstellingen. Inschrijven kan vanaf een maand voor de premièredatum. De korting is alleen geldig als u uw Stadspas kunt tonen. De CJP-app is voor iedereen met een CJP-pas, Cultuurkaart of MBO Card.cjp pas microsoft korting

Met deze week: dikke korting op festivals als We Are Electric en NN North Sea Jazz, tweede kaartje gratis bij Object Rotterdam en een exclusieve presale.
Met je CJP -pas of CJP /Knaek-pas krijg je enorm veel korting.
Nu doen we daar nog een schepje bovenop: betaal tijdelijk 4,- minder voor jouw pas.
Kies je cjp -pas.

Door gebruik te maken van ga je hiermee akkoord. Studenten Alert om aanbiedingen te ontvangen per mail. . Mocht u u uw Stadspas niet kunnen tonen, dan wordt u gevraagd het prijsverschil aan de kassa bij te betalen. 20 extra data sim only t mobile maandelijks opzegbaar met CJP, bekijk alle kortingen. Deze kortingen zijn op de bestaande kaartprijzen.

Cjp pas microsoft korting
cjp pas microsoft korting


Sitemap