Main Page Sitemap

Van der valk hoorn vacatures


van der valk hoorn vacatures

oplossingen en blijft altijd gastvrij. Ontvangst medewerk(st)er, houd je van werken in de horeca en geef jij onze gasten graag een warm ontvangst? Als medewerker Banqueting / Sales ben je het aanspreekpunt voor gasten die bijeenkomsten, vergaderingen, feesten en partijen willen organiseren in ons hotel. Over, van der, valk, hotel, hoorn, van der, valk, hotel, hoorn biedt u mooie ruime hotel kamers kortingsbon toychamp die van alle luxe en gemakken zijn voorzien. .

van der valk hoorn vacatures

Werken bij Van der Valk 40 tot 50 korting via Ouders van Nu op centerparcs Met korting naar de Vakantiebeurs 2019 Kids Electric Ride-on Cars

Ervaring met hotelreserveringssystemen is een vereiste, bij voorkeur Hotel Concepts. Je bewaakt de opvolging van uitstaande offertes. Daarom zijn we altijd op zoek naar nieuwe medewerkers bij wie gastvrijheid in de genen zit. Van der, valk, hotel, hoorn beschikt momenteel over 0 vacatures, bekijk nu de vacatures en solliciteer direct bij, van der, valk, hotel, hoorn. Vijf zalen, vijf bioscoopzalen, een presentatie ruimte en vijf boardrooms voorzien van de laatste technologische snufjes. Ter versterking van ons sales team zijn wij op zoek naar een nieuwe collega! Faciliteiten, bent u benieuwd naar de faciliteiten binnen ons hotel? Je zorgt ervoor dat de organisatie hieromtrent tot in de puntjes geregeld. Overige arbeidsvoorwaarden zijn conform de Horeca cao.

Wij bieden een uitdagende en vooral afwisselende  baan in een groot team! Even een nachtje er tussen uit, tot rust komen en genieten. De functie is voor 3 tot 5 dagen per week. Wij hebben aantrekkelijke arbeidsvoorwaarden die bestaan uit.a. Geniet van een compleet samengesteld arrangement. In deze functie ontvang jij onze gasten in onze restaurants en maak je vooraf de tafelindelingen gereed. Om in aanmerking te komen voor deze functie is het voor ons belangrijk dat je minimaal 2 jaar werkervaring hebt in een soortgelijke functie.

Kortingscode van kapperskorting,


Sitemap