Main Page Sitemap

Ns meereizen 40 korting


ns meereizen 40 korting

jaar oud koppelen aan uw abonnement, waarmee zij gratis met u meereizen. Zij bieden iedereen in het jaar na hun afstuderen een pakket aan dat bestaat uit een gratis 40 kortingskaart en een jaarlijks wisselend extraatje zoals een gratis dagkaart of het gratis huren van een OV-fiets. Hoe bestel ik de kortingskaart? Korting op autoverhuur van Green Wheels. Je hoeft de trein immers niet te besturen en hebt alle tijd voor een goed gesprek! Voor slechts 50 euro per kaar krijg je een heel jaar lang in de daluren 40 korting op het volle tarief. Je kunt er dus geen gebruik van maken in de bus, tram of metro van andere vervoersmaatschappijen. Wanneer reist u gratis en wanneer met korting? Gratis van.00 tot.00 uur de dag erna.

Dal Voordeel: jaar treinen met 40 korting buiten de spits voor Transmare 40, wK normal Radio Körting-Radio; Leipzig, später

Met toeslag geldig in de InterCity Direct treinen. Altijd buiten de spits met korting met de trein reizen? Begin je de treinreis net voor de spits? Naast 3 medereizigers met 40 korting en het vrij reizen in de daluren, is het tevens mogelijk om 3x gratis een Kids Vrij abonnement aan te vragen. De NS wil jou als afgestudeerde niet verliezen als klant en daarom bestaat er sinds een aantal jaar een interessant aanbod van de Nederlandse Spoorwegen. De NS stuurt je een kaart op en bij het aanvragen kun je aangeven wanneer je deze wilt laten ingaan. Je kunt echter na je afstuderen nog een jaar lang met 40 korting blijven reizen en je krijgt van de NS ook nog een twee gratis dagkaarten. Studeer je dus bijvoorbeeld af op 28 augustus, dan moet je zorgen dat je je product uiterlijk 7 september stopzet (1 en 2 september zijn weekenddagen).

Samenreiskorting Dagretour Dal Het e-ticket laden laden
NS kortingscode: 40 korting in februari 2019

Www freshlabelz nl kortingscode, Korting blond, 20 vip korting esprit,


Sitemap