Main Page Sitemap

Kortingsbon cactusoase


kortingsbon cactusoase

namen als de Vishaakcactus en de Hottentottenbilletjes. Belevingspark CactusOase, reviews, adresgegevens: Jongermanssteeg 6 7261 KA Ruurlo, e-mail: Website: Omschrijving: Proef het ware Wilde Westen bij de CactusOase. Wat begon met een hobbykasje groeide uit tot familiepark de CactusOase, gerund door het tuindersechtpaar Anny en Bert van der Meer. Dit woestijnlandschap onder glas biedt onderdak aan duizenden uiteenlopende soorten cactussen, planten en enkele tropische vogels. Routeplanner, recensie, titel, recensie, uw waardering(en coccinelle fashion kortingscode kwaliteit. Peuters 0 t/m 3 jaar gratis. Verken de diverse attracties op de rolstoeltoegankelijke paden. Kijk voor details op de de website. Uw naam: Emailadres: maandag t/m vrijdag.00 -.00 uur zaterdag en zondag.00 -.00 uur.

Cactus Oase, het belevingspark Cactus Oase is opgericht door Bert van der Meer, geboren in Monster, leerde als tuinderszoon al heel vroeg de kneepjes van het vak. Kuier over de -rolstoeltoegankelijke- paden langs de kokerboom, vishaakcactus en nog duizenden andere, bijzondere en kleurrijke cactussen.a. Kinderen van 4 t/m 12 jaar 5,00.p. Jaarlijks wordt het aanbod uitgebreid dus het blijft altijd varirend. Bekijk de Indian Art Gallery, de rotstuin, de grafkelder met schatkamer en de modelspoorbaan van modelspoorvereniging 'De Seinpaal'.

20 korting per persoon voor Familie Park CactusOasekortingsbon cactusoase

Kortingsbon pretexto
Kortingsbon h&m online

Laat u verder verrassen door de overige attracties, zoals de Indian Art Gallery, Cactus Piramide, Kindertuin, authentieke sierpoppen, modelspoor en ponys. Bert vormt een perfecte combinatie met zijn vrouw Anny van der Helm. Kinderen van 4 t/m 12 jaar 5,50.p. Kortom: warm aanbevolen voor jong en oud, samen of alleen en zowel bij goed als bij slecht weer. Een Nostalgiehuis, ambachtelijke schoenmaker en een doorsnede van een historische boerderij brengen u terug in de tijd. Kuier over de (rolstoeltoegankelijke) paden langs duizenden, verschillende soorten, bijzondere en kleurrijke cactussen. Permanente tentoonstelling, beleef de geschiedenis opnieuw met het Nostalgiehuis en de permanente landbouwwerktuigen tentoonstelling van de Historische Vereniging 'Old Reurle'. Foto van uzelf inleveren, kan elk moment ingaan! Menig bezoeker komt graag terug om te genieten van de spontane en hartelijke sfeer.

Vraag nu de kortingsbon aan op Dagtrip Doen. Ontdek Achterhoek met korting tot wel 90! CactusOase, anny en Bert van der Meer. Treed de wondere wereld. 6000 m2 Overdekt Cactuspark Hele jaar open Let op!


Sitemap