Main Page Sitemap

Historium brugge korting


historium brugge korting

je er zelf al geweest? Zo ook het prachtige neogotische hoekgebouw waar het Historium gevestigd. Beste, Het Historium-verhaal is hetzelfde, het Historium-gebouw is voor de gelegenheid aangekleed in Halloween-thema. Toegangsprijzen korting voor Historium, in onderstaand overzicht vind je de ticketprijzen en kortingen voor toegang tot. Wat houdt deze Shedealsaanbieding in? Het Laborium - de Virtual Reality Gaming Arcade van het Historium - is tijdens de vakantie elke dag open van 13u tot 18u.

Individuele tickets Scholen Groepen.
Ontdek snel onze verschillende tickets en plan uw bezoek aan het.
Historium : Explorer - Time Traveller - Thirsty Time Traveller.
Bekijk ticketprijzen, speciale kortingen en algemene toegangsprijzen voor een bezoek aan.

We komen al snel te weten dat dit 19de-eeuwse administratieve gebouw exact op de locatie staat waar ooit de indrukwekkende en unieke Waterhalle gebouwd werd. Praktische info, dagelijks geopend van 10 18 uur (tickets tot 17 uur).

De zomerzon legde een schitterende filter over al die indrukwekkende gebouwen. Een aanrader voor jong én oud! Het Historium zou vertellen over de geschiedenis van Brugge op een interactieve manier. Maar natuurlijk werd alles duchtig besproken na de ervaring. Indien u nog vragen heeft, aarzel niet contact op te nemen! Een zinnelijke, zinderende ervaring. Want eens we in de Historiumshop een virtualrealitybril opgezet kregen, waanden we ons zo in de gouden 15de eeuw van Brugge. Dankzij Libelle Shedeals profiteer jij nu van een korting tot 10 bij Historium in Brugge. Nog nooit waren de middeleeuwen zo tastbaar als in de nieuwste attractie van Historium in Brugge. Je leest hier hun verslag en oordeel. Oef, geen stress op dat vlak dus én iets om te onthouden.

Historium brugge korting
historium brugge korting

Zoo antwerpen kortingscode
Centerparcs heijderbos zwemmen korting
Collectieve korting zorgverzekering gemeente


Sitemap