Main Page Sitemap

Vliegwinkel kortingscode 2019


vliegwinkel kortingscode 2019

Je krijgt dus 1 cent voor elke mile, wat op zich een prima deal. Voor elke 200 miles die je inwisselt, doneert de organisatie. Deze voucher is beschikbaar voor.500 miles (25,- voucher) tot.000 miles (150,- voucher).

vliegwinkel kortingscode 2019

Dagje uit, je kunt er ook voor kiezen om de punten in te zetten voor een dagje uit. Let altijd wel op de totaal prijs van het ticket incl. Je kunt per boeking maar én voucher verzilveren, het is dus niet mogelijk om meerdere vouchers te kopen en die in te zetten voor én boeking. Je krijgt hierbij dus 1 cent per elke mile die je besteed aan een voucher. De gespaarde punten kun je bijvoorbeeld inwisselen voor een. Alle mogelijkheden in de Ontspan beleef categorie kun je hier vinden. Alle Air Miles die je voor 1 november 2013 verzameld hebt, vervallen namelijk op 1 november 2018. Alle informatie over deze mogelijkheid kun je hier vinden. Koninklijke Luchtvaart Maatschappij Package Deal voucher. Je hoeft op die manier niet heel veel miles te hebben om een ticket bij een van deze partners te kopen. Goede doelen, weet je niet precies waar je de miles aan wilt besteden of wil je deze uberhaupt aan een goed doel doneren, dan zijn er ook mogelijkheden.

Epplejeck kortingscodes, Uwcartridgewinkel.be kortingscode, Raamfolie online kortingscode, Desenio kortingscode augustus,


Sitemap