Main Page Sitemap

Studenten ov ns kortingskaart


studenten ov ns kortingskaart

servicebalies van. Bestellen bij Connexxion via (gebruikelijke belkosten). Altijd Korting kan alleen op een persoonlijke. Wat zijn de daluren bij, nS? Update september: De proef met het goedkope Dal Voordeel abonnement is afgelopen.

Het product is een maandabonnement dat als supplement van een geldig Altijd Voordeel-abonnement  op een persoonlijke OV -chipkaart geladen moet worden. NS een actie waarmee je het Dal Voordeel Abonnement extra voordelig kunt kopen. NS -automaat kopen bij het loket van je vervoerder tegen betaling van 17,50. Tieners tussen de 12 en 18 jaar kunnen voortaan voor slechts 15 euro een 40 kortingskaart aanschaffen.

Ons aanbod, ontvang een jaar lang een gratis Dal Voordeel abonnement. Om de pijn te verzachten heeft. Kinderen t/m 11 jaar reizen onder begeleiding gratis met Kids Vrij. Deze reizigers betalen met Sentire de reguliere reiskosten (op saldo) maar betalen een verlaagd instaptarief van 1,20 (het reguliere instaptarief is 4,00). En kan dat alleen doordeweeks (omdat ik dan gratis reis of kan dat ook in het weekend (als ik zelf ook met 40 korting reis?) mvg, Lisanne icon, beste antwoord door Brian, nS, 15:50, hallo Lisanne, Welkom op ons forum!

Artis en kaartjes met kortingstudenten ov ns kortingskaart


Sitemap