Main Page Sitemap

Micropia korting


micropia korting

een fijn openbaar plein waar mensen samenkomen, genieten van een kop koffie of een snack op het terras, en van Artis naar Micropia en weer terug lopen. Bezoek de rijke collectie aan tentoonstellingen van Micropia en de interactieve elementen om de groeiende rol van biotechnologie in het dagelijks leven te ontdekken, van medicijnen tot eten en drinken. Het is gepast dat Micropia, het allereerste museum ter wereld dat is gewijd aan microben, werd geopend in Amsterdam. Cookie Use and, data Transfer outside the. Zie meer en bespaar geld, kies voor een speciaal combinatiekaartje om Dierenpark Artis te bezoeken in combinatie met Micropia.

Zo ziet u het grootste en het kleinste uit de natuurlijke wereld! Koop een combinatiekaartje voor beide attracties om aanzienlijk op de toegangsprijs te besparen. Zo inspireert het museum jong en oud door de positieve relaties tussen henzelf en microben zichtbaar te maken. Zelfs als je smetvrees hebt, leer je hier van microben te houden.

Sprookjeswonderland korting ing, Zalando korting 15 euro, Emma kortingscode, Lion king musical korting veronica,

Micropia is gevestigd in de Ledenlokalen, een iconisch Amsterdams monument naast Dierenpark Artis in de groene, ruimtelijke Plantagebuurt. Microben zijn overal om ons heen maar de meeste ervan, zoals bacterin en virussen, worden doorgaans geassocieerd met narigheid en ziekte. Het eerste microbenmuseum ter wereld, midden in Amsterdam. The first museum of microbes, in the centre of Amsterdam. Het pand dateert uit 1870 en werd prachtig gerenoveerd voor de opening van Micropia, waardoor het de perfecte locatie is voor zon modern museum. Bezoek Micropia om een positief beeld te krijgen van microben dat zelfs de meest bacterievrezende persoon zal overhalen. Een modern museum in een historische wijk. In 2016 kreeg Micropia een dasa Award voor het meest innovatieve museum van de European Museum Academy. Tip : Maak uw beeld van de natuurlijke wereld compleet met een bezoek aan Dierenpark Artis, dat vlak naast Micropia ligt. Zo kan elke bezoeker, van kinderen zonder enige kennis over microben tot de grootste experts, hier precies vinden wat ze willen.


Sitemap