Main Page Sitemap

Reizen met korting zonder ov chipkaart


reizen met korting zonder ov chipkaart

antwoord door Keuzereiziger, 15:24, als u met de trein wilt reizen zonder gebruik te maken van een OV chipkaart kunt u dat op twee manieren doen. Reizigers krijgen in NS Flex ook de mogelijkheid om opties aan of uit te zetten, zoals onderweg upgraden naar de eersteklas of maandelijks je abonnement aanpassen aan je actuele reisgedrag. Ben nog niet in bezit van ov-kaart aangezien ik meestal met de auto.

60 plus korting ns
Plutosport kortingscode

NS start binnenkort met de eerste testen van een nieuwe betaalmethode, waarbij reizigers met hun OV-chipkaart reizen en via factuur betalen. NS heeft ook de ambitie om in de toekomst mogelijk nieuwe diensten aan te bieden via NS Flex, zoals het gebruik van een huurauto of een taxi. . Maar reizigers krijgen al direct inzicht in hun reisgegevens en kunnen hun reiskosten dus op die manier in de gaten te houden. Moet ik dan op het perron ergens inchecken of stap ik gewoon in de trein? U moet daarna wél in- en uitchecken, ook al staat uw herkomst en bestemming op het kaartje. Daarvoor gebruikt NS de ervaringen van de testgroep voor de doorontwikkeling van deze nieuwe manier van betalen.

Circus renz korting arnhem prijzen, Zeeman kortingsbon dolfinarium, Ipad air miles korting shells, Qsp kortingsbonnen 2019,


Sitemap