Main Page Sitemap

Bereken het korting


bereken het korting

CIZ indicatie? Ze melden je schade bij ons, je hoeft niets voor te schieten en je hebt geen eigen risico. Het resultaat van deze berekening is enkel indicatief en op geen enkele manier bindend voor OZ of de aanvrager. Lees hier meer over het kiezen tussen een, doorlopende Reisverzekering of, kortlopende Reisverzekering. Het gaat om kinderen die uitwonend zijn voor onderwijs of vanwege ziekte of een handicap. Ga je langer weg?

Bereken het korting
bereken het korting

Kind (e jaar, thuiswonend kind (e jaar, uitwonend wat is het netto inkomen per jaar van uw kind van 16 of 17 jaar? Een telefoontje naar de Alarmcentrale en wij regelen alles voor.

25 korting fotofabriek, Kortingscode fifa 17 ps4 tricks and skills,

De basisdekking van de reisverzekering biedt dag en nacht ondersteuning van de anwb Alarmcentrale. Waarvoor kan ik mij aanvullend verzekeren? Kind (e jaar) per maand, studie en inkomen kinderen. Hoeveel uitwonende kinderen van 17 jaar of jonger heeft u? De basis van de beide verzekeringen is gelijk: de dekking, de anwb-ledenkorting, de no-claim korting en de 24/7 hulp van de anwb Alarmcentrale. Met de Doorlopende Reisverzekering ben je het hele jaar door verzekerd. Anwb Veilig Rijden Autoverzekering gaat echter nog een stap verder, het bevordert de verkeersveiligheid in Nederland.


Sitemap