Main Page Sitemap

Vgz korting jaarbetaling


vgz korting jaarbetaling

welke zorgverzekeraars in 2017 korting geven op een zorgverzekering bij een jaarbetaling. . De meeste zorgverzekeraars verlagen hun korting met 1, een uitzondering verlaagt deze zelfs met. Zorgverzekeraars bieden naast maand en jaarbetaling soms ook een kwartaal of halfjaarlijkse mogelijkheid. De meeste verzekeraars geven korting voor het ineens betalen van de premie. U kunt kiezen voor betaling via automatische incasso betalen of acceptgiro. Gebruik altijd het betalingskenmerk, gebruikt u de acceptgiro niet en maakt u het bedrag op uw eigen manier over? In ruil voor de verhoging ontvang je korting op de zorgpremie. De budgetpolis VGZ Goede Keuze is afgeschaft.

Korting op mijn bestaande, vGZ polis aanvragen, korting voor bestaande, vGZ verzekerden. Dit zal in 2017 niet zomaar veranderen. Als dit bijvoorbeeld 3 is, is het mogelijk om extra te besparen. Klik op deze button indien je nu al bij. Je hebt op deze manier een kleine extra besparing. Het is aan te raden aanvullende pakketten te gebruiken als je veel zorg nodig hebt die niet in de basisverzekering zit. U kunt binnen 8 weken na de afschrijving de incasso door uw bank ongedaan laten maken. Voor het eigen risico, eigen bijdragen en onterecht uitbetaalde vergoedingen incasseren wij maximaal 220 automatisch per keer.

Dat is hoger dan de gemiddelde spaarrente op dit moment. Sommige verzekeraars geven namelijk een korting van 3 op de premie.


Sitemap