Main Page Sitemap

Bouwmarkt kortingsacties


bouwmarkt kortingsacties

plaatsen. Spelregels kortingsacties, kijk voor actuele acties in onze folder. Wat kan niet: De kortingsbon/couponcode gebruiken voor artikelen met een Vast Laag-Logo, actie- en reeds afgeprijsde artikelen. Alle informatie over de winkels, openingstijden, de folder en de webshop kun je vinden op: Dat zeg ik, gamma. Je kunt deze Montageservice aanvragen via de informatiebalie in de bouwmarkt bij je in de buurt. Online bestellen uit de gamma folder.

Onderstaande kortingen en acties zijn niet geldig in vestigingen die in een opruimings-, uitverkoop-, verbouwingsfase of winkelsluiting zitten. Voorbeeld: Je bestelt 3 artikelen, een artikel van 30 euro, 20 euro en 10 euro. Indien er zowel een uitknipbon van 25 en 20 geldig is, ontvang je automatisch 25 korting over het artikel van 30 euro, 20 korting over het artikel van 20 euro en geen korting over het artikel van 10 euro. Indien je geen folder ontvangt kun je je inschrijven op onze wekelijkse e-mailnieuwsbrief, dan ontvang je altijd een printversie van de geldende uitknipbon of stickeractie. Bij de karwei bouwmarkt is elke actie en aanbieding meer dan alleen voordelig: met korting koop je naast klusbenodigdheden ook leuke decoratieve artikelen. Schrijf je nu in en ontvang de meest recente folders en de beste aanbiedingen via email.

Wanneer je besluit om tevens de producten te laten plaatsen ontvang je hiervan 50,- retour. Door op Ja, ik accepteer cookies te klikken, ga je akkoord met de verstrekking van jouow (persoons)gegevens aan Sanoma en Telegraaf Media Groep voor de totstandkoming van de gezamenlijke groepsprofielen. De kortingsbon/couponcode gebruiken voor reeds geplaatste bestellingen.


Sitemap