Main Page Sitemap

Ns spitsuren korting


ns spitsuren korting

3 vrienden meenemen die ook van deze korting kunnen genieten. Het OV Voordeel abonnement is een aanvullend pakket op het Altijd Voordeel abonnement van de NS, waarmee u ook geniet van 20 korting in de tram, bus en metro. NS op dit abonnement. Het abonnement kunt u 3x gratis aanvragen voor korting basic fit vub kinderen van 4 t/m 11 jaar oud bij aanschaf van een NS abonnement. Meer over: Weekend Vrij abonnement, altijd voordeel - Heel jaar korting in dal en spits, met het nieuwe altijd voordeel abonnement geniet u altijd van 40 korting, behalve in de spitsuren. Hieronder vindt u een overzicht van de verschillende reisproducten van. Uitgebreide informatie Direct bestellen. Abonnementen, voordelen van dit abonnement 20 korting in de spits 40 korting buiten de spits 40 korting in het weekend 40 korting voor 3 medereizigers, direct bestellen, voordelig reizen met Altijd Voordeel. Dal Voordeel : 40 korting met, nS in daluren, voordelig reizen in dal- en spitsuren, altijd Vrij : altijd vrij reizen met,.

De abonnementskosten voor de eerste maand betaalt u snel, veilig en via uw eigen bank met iDeal. Checkt u in de spits in en in de daluren uit? Binnen 1 week ontvangt u de OV-chipkaart, mét het abonnement er op, in huis. Goed om te weten U krijgt gratis een nieuwe persoonlijke OV-chipkaart bij een jaarabonnement. U reist dan direct voordeliger. Voordeeluren, de voordeeluren zijn de uren waarin u met een Voordeelurenabonnement 40 korting krijgt. Bij een maandabonnement betaalt u 7,50 voor een nieuwe OV-chipkaart.

U krijgt daarmee 20 procent korting in kortingsbonnen pretparken 2019 de spitsuren en 40 procent korting in de daluren. Voor maar 25,50 extra. Wilt u overstappen op een duurder abonnement? Dan reist u met 40 korting. Het moment van inchecken bepaalt of u wel of niet met korting reist. Het moment dat u incheckt, bepaalt de korting die wordt berekend voor de hele reis. Op feestdagen met 40 korting de hele dag.


Sitemap