Main Page Sitemap

65 korting treinreizen


65 korting treinreizen

je houdt van verse groente en bovendien. Voor 54,95 schaf je deze kaart aan. Icon, beste antwoord door Tochjo, 12:07, als u korting zwembad huttenheugte met uw persoonlijke OV-chipkaart reist met bus, tram en metro, of met treinen van andere vervoerders dan NS, dan krijgt u automatisch 34 procent korting bij reizen op saldo. Ben je trouwens nog op zoek naar een leuk afscheidscadeau als je collega met pensioen gaat? .

Bij de eerste registratie betaal je een extra bijdrage van 4,95 inschrijfkosten. Sommige musea kennen echter wel een regeling voor inwoners van de stad. Heen en terug op dezelfde dag op weekdagen vanaf 9:00 uur en in weekends zonder uurbeperking overal in Belgi (grenspunten uitgezonderd) 14,40 in 1e klas * Vaste toeslagen (zoals. Dal Vrij en, weekend Vrij zijn voor 65-plussers een stuk goedkoper. Al vanaf je zestigste kun je voordeliger met de trein reizen. Dan kun je gratis reizen op je persoonlijke OV-chipkaart aanvragen. Niet alleen voor 65-plussers, want soms kan je al eerder van die gunstige regelingen gebruik maken.

Landal korting kerst code
Koopavond korting intertoys 2019
Mlmparts kortingsbon
Cjp pas microsoft korting

Dal Voordeel en, altijd Voordeel kunt u per jaar zeven, keuzedagen kopen. Weekend Vrij, met Weekend Vrij reis je onbeperkt in het weekend en op feestdagen bij alle Nederlandse treinvervoerders. Korting op het openbaar vervoer. Altijd Korting, het "Altijd Korting" product voor op je persoonlijke OV-chipkaart geeft 20 korting bovenop de geldige leeftijdkorting. Zo komen in Rotterdam en Den Haag bezitters van een stadspas in aanmerking voor een gereduceerd of badjas heren aanbieding gratis museumbezoek. Je mag gebruik maken van deze vrije keuzedagen op maandag tot en met vrijdag na negen uur, in het weekend en op feestdagen. Voor meer informatie over de beschikbare abonnementen kunt u op /abonnementen kijken.


Sitemap