Main Page Sitemap

Goedkoop parkeren bij vliegveld keulen


goedkoop parkeren bij vliegveld keulen

zowel in de binnenstad als rond het stadscentrum talloze parkeerplaatsen en -garages. Sommige van deze garages zijn zelfs 24 uur per dag geopend en vaak betaal je slechts een klein bedrag om er de hele dag te staan. Deze liggen verder van het centrum, maar bieden wel eenvoudig toegang tot de Stadtbahn. Dit geldt helemaal als je ook in de binnenstad overnacht. Zo ben je sneller bij je terminal dan wanneer je uit Keulen zelf moet komen. Deelt u het.u.b. Het vliegveld ligt daarvoor te ver van het centrum verwijderd, waardoor je lang met het openbaar vervoer onderweg bent. Valet-parking Keulen Airport, diverse parkeerbedrijven bij Keulen-Bonn Airport bieden valet-parking aan.

Lengte: 5,50m; grotere voertuigen zijn mogelijk op verzoek en met een toeslag (5,- EUR, max. Theater/Krebsgasse 430 / 2 15 / 7:00-0:00 / Krebsgasse.

Het standaardtarief voor 1/2/3 weken parkeren is 89/159/208. Parkeren in de binnenstad van Keulen. Daarnaast is de binnenstad een milieuzone, waar je een speciale sticker voor nodig hebt. Voorbeeld parkeren via Parkos, park, Sleep Fly, je hebt ook de mogelijkheid een Park, Sleep Fly arrangement te nemen bij een van de hotels in de buurt. Contacteert u zo snel mogelijk het parking personeel wanneer u vertraging heeft om over een nieuwe ophaaltijd te beslissen. Je kunt onder meer terecht bij de onderstaande valet-parkings. Rhein Triadem 268 / 1,50 per uur / altijd open / Am Alten Ufer 35 Parkeerzone Neumarkt. Misschien ook alvast goed om te weten is dat ik bij de meeste bezienswaardigheden op deze website telkens de dichtstbijzijnde parkeergarages vermeld heb. Aan het einde vertel ik je meer over parkeren bij het vliegveld.


Sitemap