Main Page Sitemap

Korting sauna holiday schiedam


korting sauna holiday schiedam

gehad. Thermen Holiday biedt een oase aan rust in de Randstad. Klik op bovenstaande sterren om jouw Thermen Holiday beoordeling achter te laten. De locatie is ook erg mooi. Ik ben akkoord met de privacyverklaring en kan me altijd eenvoudig afmelden. Schrijf een review, bekijk alle foto's, bezig met zoeken. Lees meer, geverifieerdSanne, score van deze klant, de behandelingen hier zijn mijn favoriet. Zo heb je bij Thermen Holiday bijvoorbeeld een Japanse, Siberische en zelfs een Hobbitsauna. We regret that your day was not as expected. Betrouwbare veilingwebsite met een ruim aanbod aan tickets en meer.

Daarom gaat dagelijks voor jou op zoek naar korting, aanbiedingen, acties en kortingsbonnen voor een dagje Thermen.
Een dagje wellness bij Thermen.
Gelegen in, schiedam, biedt Thermen, holiday een oase van rust midden in de Randstad.

Laat de zon zich niet zien en kun je buiten niet echt een kleurtje krijgen? ThermenHoliday, Guest Relations Manager at Thermen Holiday, responded to this reviewResponded January 22, 2018. Dagentree voor 2 vanaf 1,00 (t.w.v.

Entree aanbiedingen, ochtendspecial vanaf 15,50, ochtendentree met koffie of thee en gebak. Reguliere sauna rituelen (o.b.v. 67,00) 2 dagtickets voor Thermen Holiday (t.w.v. Koop nu en ontvang je tickets direct via e-mail! Stap dan even lekker de tuin in bij mooi weer of maak gebruik van een van de rustruimtes. Schrijf een review en help anderen! De officile website van ThermenHoliday. Met de Wereldse Herfst Special geniet je van een hele dag entree, warme chocolademelk, een gebakje en een presentje. Treatments arrangement, dagentree vanaf.00 uur, treatments behandeling van 25 minuten naar keuze. Meer dan tien verschillende soorten saunas zorgen ervoor dat jouw lichaam op verschillende manieren tot rust komt.

Thermen, holiday, schiedam, sauna, korting en aanbiedingen 2018korting sauna holiday schiedam

Kinderstad kortingskaartjes
Secrid twin wallet korting
Drogistplein korting


Sitemap