Main Page Sitemap

Skihal bottrop korting


skihal bottrop korting

De Actie is geldig voor boekingen gemaakt in de periode 1 februari tot en met 28 februari 2019 De Actie geldt voor vertrek in de periode 1 februari 2019 tot en met De Actie geldt op door TUI georganiseerde Stedentrip pakketreizen. Bekijk hier onze skihalvergelijker ; maak je keuze voor jouw ideale skihal nog eenvoudiger! De TUI-host op de luchthaven heeft het laatste woord bij elk geschil rondom de geldigheid van deelnames. Op de Actie en deze Actievoorwaarden is Nederlands recht van toepassing. Dit is noodzakelijk om mee te doen aan de Actie en fotos zullen uitsluitend voor deze wedstrijd worden gebruikt en zullen niet voor commercile doeleinden worden ingezet. Het vluchtnummer en het zitcomfort dienen ongewijzigd te blijven. 16,00 Bestel tickets Hop On Hop Off Amsterdam Amsterdam, Nederland Ontdek Amsterdam op je eigen manier met deze unieke stadstour door deze prachtige hoofdstad. Over de uitslag en toekenning van de Prijs alsmede het inwisselen van de Prijs kan niet worden gecorrespondeerd. De waarde van de gewijzigde boeking wordt bepaald op het moment van omboeken en voor de op dat moment geldende prijzen. T activiteit e Actie 20 korting op een bluef! Kijk voor de bereikbaarheid en contactgegevens van het Customer Services Center op /contact/ of neem contact op met het betreffende Om terugbetaling van het verschil aan te kunnen vragen dient de hoofdboeker in ieder geval de boekingsbevestiging van de huidige boeking en het Bewijs.

11,95 10,76, bestel tickets, skidome Rucphen, rucphen, Nederland. Zie onderaan deze Actievoorwaarden de definitie van deze reizen. De promotiecode geldt gedurende uw verblijf in Londen. Voorwaarden We-lossen-het-op-garantie TUI belooft haar reizigers altijd bereikbaar te zijn, tijdens en na afloop van de reis.

Ons team staat dagelijks voor je klaar om al je vragen te beantwoorden.
Dagattracties Bij Dagtickets bestel je eenvoudig en snel kaarten met korting voor je favoriete attracties in heel Europa.
Dagtickets werkt samen met bekende attracties en evenementen.

Enkel de hoofdboeker van de boeking kan de boeking eenmalig wijzigen. Vertrek van 1 november 2018 tot en met De geldende Kortingen zijn altijd terug te vinden aan het begin van het boekingsproces (op de kassabon) en wordt vermeld als Kassakorting. Deze is telefonisch te bereiken op het nummer. Overnachting) (hierna: De Actie georganiseerd door TUI Nederland.V., gevestigd aan de Volmerlaan 3, 2288 GC te Rijswijk (hierna: TUI). Niet aanbetalen geldt op boekingen voor pakketreizen die plaatsvinden meer dan 6 weken vr vertrek. Waarbij een RIU accommodatie is geboekt. De Kortingen voor Zonvakanties, Verre reizen en Stedentrips gelden uitsluitend in combinatie met een vlucht vanaf een Nederlandse luchthaven door TUI fly, Transavia, easyJet, AtlasGlobal, Air Malta, Onur Air, TAP, Vueling (exclusief Lissabon KLM (naar Mauritius, Cartagena, Nairobi, Mombasa, Fortaleza Emirates (Denpasar, Male, Dubai, Phuket. Werknemers (tijdelijk of vast alsmede werknemers van derden die werken in opdracht van TUI Nederland.V., TUI Airlines Nederland.V, (tevens de moederonderneming, dochter-, zusterentiteiten) mogen deelnemen, echter maken zij geen kans op de Actie. Deelnemers zijn bij deelname verplicht tot het verschaffen van correcte, actuele en complete informatie. Durf jij The Amsterdam Dungeon aan? Klanten die de accommodatie Balaia Senses in een TUI winkel of op hebben geboekt, kunnen de kortingsbon uitsluitend inleveren bij TUI reisbureaus. Binnenkort Bestel tickets The Amsterdam Dungeon Amsterdam, Nederland The Amsterdam Dungeon neemt swarovski armband korting je mee terug naar de huiveringwekkende historie van Amsterdam.

skihal bottrop korting


Sitemap