Main Page Sitemap

Ns reizen met korting 65


ns reizen met korting 65

OV-chipkaarttypes bewerken Er zijn verschillende kaartsoorten. Weekend studentenkaarten reizen juist doordeweeks met ns business card korting prive 40 korting (of 34 bij stads- en streekvervoer maar in de vakantie en op feestdagen reizen ze gewoon gratis. Voor vrij reizen is men aangewezen op het Netabonnement dat zelfs nog flink duurder is dan de eersteklasversie van Dal Vrij voor de trein.

Leenbakker korting kledingkasten
Supersaver nl kortingscode
Candy online korting

Active tab, e-tickets van. Er is een maximumtarief, als het maximumtarief is bereikt, zijn alle volgende ritten gratis, mits er steeds na uitchecken binnen 35 minuten weer wordt ingecheckt. 9 Lange tijd was het niet mogelijk om op energiedirect korting tanken saldo te reizen met de OV-chipkaart op Vlieland, Terschelling en Ameland, pas sinds is dit mogelijk. Als op een bepaald tijdstip geen kortingsrecht van toepassing is, kan een reisproduct soms toch enig voordeel geven (bij een NS-abonnement is het instaptarief lager voor abonnementhouders, ook in de spits). De dierentuin, bijzondere aan Blijdorp is dat het een ruim opgezette dierentuin is midden in een grote stad. Checkt men in bij een andere vervoerssoort (bijvoorbeeld van trein naar stads- en streekvervoer dan is dat een nieuwe reis. Met de LAK wordt het degressief tarief ook toegepast op niet NS-treinen. Persoonlijke chipkaarten kunnen in plaats van het standaard uiterlijk ook het logo of de huisstijl dragen van het (vervoers)bedrijf waar de kaart is aangeschaft. Netabonnement (Particulier) Landelijk altijd vrij reizen in bus, tram en metro (niet geldig in Waterbus Rotterdam-Drechtsteden ) Sentire Abonnement voor blinden- en slechtzienden voor reizen in bus (behalve nachtbus tram, metro en openbaar vervoer te water (behalve RET Fast Ferry). In andere gevallen kan men via de optie Laden overige producten op de kaartjesautomaat de kaart ook geschikt maken voor Reizen op saldo zonder NS-abonnement. Zo is Blijdorp bijvoorbeeld dubbel zo groot als de Amsterdamse dierentuin Artis. In bepaalde plaatsen geldt een vast tarief (basistarief plus kilometertarief).

Een OV-chipkaart kan worden voorzien van maximaal 150 euro saldo om te kunnen reizen. Instaptarief (borg) Het instaptarief (door sommige kaartlezers inifee genoemd, afkorting van initial fee; niet te verwarren met opstaptarief, een ander woord voor het verderop besproken basistarief) wordt bij het inchecken als borg van het saldo afgetrokken. Kinderen en reizigers van 65 en ouder reizen met korting vanwege hun leeftijd. Die korting kan alleen worden verrekend als je met een persoonlijke OV-chipkaart op saldo reist. Kan je een gratis OV-chipkaart krijgen?


Sitemap