Main Page Sitemap

Ns korting na afstuderen


ns korting na afstuderen

Gracht 27 in Haarlem. Gerelateerde artikelen, wat zijn de daluren bij de NS? Omdat inmiddels mijn OV chipkaart verlopen was, wilde ik een nieuwe kaart aanvragen met de 40 korting die de NS aanbiedt na afstuderen of bij langstuderen. Bekijk het boek (paperback lodewijk Petram is voetbalschoenen kopen aanbieding historicus en econoom. De laatste jaren zijn de kosten dermate hoog gew. Ook reis je niet met korting bij Sintus, Arriva of andere aanbieders van treinvervoer.

Dit aanbod geldt tot maximaal 3 maanden na het beindigen van je Studentenreisproduct. Als student reis je met je studentenreisproduct meestal gratis of met 40 korting. In de daluren mogen 3 mensen met 40 korting met je meereizen. We leggen je alle voordelen en extras uit als je met NS reist, maar we geven je ook wat algemene informatie over je studentenreisproduct. Dan staat alles bij elkaar!

Aanbod afgestudeerden Studenten
40 korting na afstuderen NS Community
Ns studenten korting na afstuderen - Rituals kortingscode
Ns korting na afstuderen - kortingscode

De actie geldt gedurende 3 maanden vanaf het moment van stopzetten van het Studentenreisproduct. En hoe kan ik mijn saldo van mijn oude OV kaart terug krijgen? Deze kaarten zijn normaal 25 euro per stuk, maar bij de aanvraag van een kortingskaart worden deze opgestuurd. We leggen je alle voordelen en extras uit als je met NS reist, maar we geven je ook wat algemene informatie over je studentenreisproduct. Hoe krijg je de kaart? Je hoeft hier niets voor te doen behalve hem snel aanvragen! Het Ministerie van Infrstructuur en Milieu biedt afgestudeerden een gratis koringskaart aan om met 40 korting met de trein te reizen door Nederland. Ik ben student, alles over je studentenreisproduct. Deze dagkaarten zijn een jaar geldig en je kunt ermee door heel Nederland reizen. Eindigt je recht op gratis reizen bijvoorbeeld op 31 augustus, wacht dan niet tot 1 september met het aanvragen van de kaart want dan kun je deze pas half september gaan gebruiken.


Sitemap