Main Page Sitemap

Legoland korting billund


legoland korting billund

also to improve your experience on our site. Zet je piratenhoed op en doe een ooglapje voor, terwijl je met het hele gezin een zeegevecht voert met de andere families. Neem dan plaats in de Lego Train!

In het gebied Knights' Kingdom vind je een enorm kasteel, gebouwd met de wereldberoemde blokjes. Onze Denemarken Specialisten berekenen de beste aanbieding voor. Meld je nu aan voor de gratis nieuwsbrief en ontvang ook legoland Denemarken korting! Duplo Land is vooral leuk voor de allerkleinsten, waar ze een ritje maken met de Duplo Trein of een vlucht met het Duplo Vliegtuig.

Legoland korting billund
legoland korting billund

En gemaakt van Lego natuurlijk! Pirate Splash Battle, in bootjes gemaakt van Lego-steentjes drijven de bezoekers als piraten op pandora armband goedkoopste het water in Pirate Land. Tijdens de rit kom je allemaal Lego-figuren tegen en zit je zelf in een Lego-draak! Tijdens de darkride kom je ook allemaal bekende Lego-figuren tegen. Hier vind je attracties zoals legoldmine, Westernride en wildwaterbaan lego Canoe. Iets verderop heb je Legorado Town: een gebied met een western thema. Afhankelijk van jouw persoonlijke situatie, bekijken wij bovendien of het bijvoorbeeld voordeliger is om een gezinskaart of losse kaartjes te bestellen. Op dit moment zijn er 2 speciale aanbiedingen voor legoland: Echter bij, aLLE vakantiehuizen, vakantieparken, campings en hotels op koop je voordelige toegangskaarten voor legoland.

legoland korting billund


Sitemap