Main Page Sitemap

Concertgebouw met korting


concertgebouw met korting

en 4: normaal 39 euro, nu 33 euro. De Bolero is én van de opwindendste stukken uit de klassieke muziek. Suggesties, tot 30 korting, amsterdam (0 beoordelingen) Een concert van wereldklasse. De ticketprijzen staan vermeld bij elke voorstelling. Toch denken veel mensen dat het alleen voor de elite is of dat je klassiek geschoold moet zijn om het te bezoeken. Bekijk daarom altijd voor de zekerheid de agenda van het Lunchconcert. Lezers van De Echo kunnen nu met korting naar Concertgebouw Classics.

Met korting naar dinsdagmiddagconcert Concertgebouwconcertgebouw met korting

Al bijna 100 jaar is het kenmerkende gebouw, gebouwd in de stijl van het Weens classicisme, aan het Museumplein gevestigd. Het Zondagochtend Concert - Standaard laag geprijsd is Het Zondagochtend Concert. Geniet van het dinsdagmiddagconcert met Signum Kwartet in Amsterdam! Kijk dus regelmatig op de website, er is bijvoorbeeld vaak CJP-korting voor het Nederlands Philharmonisch Orkest, Riaskoff Meesterpianisten, de NTR ZaterdagMatinee, Het Zondagochtend Concert, The International Holland Music Sessions en de eigen producties van Het Concertgebouw.

Naast de bekende Robeco Zomerconcerten en de Zondagochtendconcerten is er nu ook Concertgebouw Classics. Van radio, tv of uit een film. Met Concertgebouw Classics willen we nieuw publiek aantrekken, vertelt Anita Crowe, programmeur van het Concertgebouw. Crowe: Het zijn klassieke stukken die iedereen kent. Voortaan krijgen concerten en dansvoorstellingen een verschillend zaalplan, zo kunnen we de prijs van je ticket nog beter afstemmen op de kwaliteit van je plaats in de zaal. . Om het programma zo toegankelijk mogelijk te houden is er geen programmaboekje, maar wordt er live uitleg gegeven over de muziekstukken en de componisten.

Meestal geldt deze korting alleen aan de kassa op de dag van het concert. Als de korting al eerder geldt, staat dit vermeld bij de concertinformatie op onze website of in de brochures. Ook zijn er regelmatig aanbiedingen in combinatie met de Voordeelcheques die u bij de Stadspas ontvangt. Geniet van het dinsdagmiddagconcert met Ronald Brautigam in Amsterdam! De pianist speelt de klassieke Mozart, Schubert en Chopin en is op om 14:00 te bewonderen in de kleine zaal in het Concertgebouw in Amsterdam.


Sitemap