Main Page Sitemap

Duinrell sinterklaas aanbieding


duinrell sinterklaas aanbieding

het kost ons wel de 1e prijs in de club. En als je dan de aangewezen én de classic mist dan valt de hele duivendag in duigen. Op de foto ziet u de inboedel van de Gebr Janssen uit Arendonk. Derde en vierde was Johannes Elzinga. Hieronder mijn eigen duivenparachute! Want zijn hokje staat maar een paar meter bij mijn duivenhok vandaan en hij wil beslist niet hebben dat mijn duiven door zijn schuld er niet in gaan. De oude kwekers van 2012 zijn nu 5x opgeleerd en gaan maandagavond mee naar Deventer. En dan te begrijpen dat ze zondagochtend is thuisgekomen van Pontoise.

Die beestjes hadden zo'n dorst dat ze ruimschoots de tijd namen om uit de dakgoot te dringen. Maar liefst 20 van de 56 inkorvende liefhebbers lagen er compleet onderdoor in het rayon. De Luikse duiven x de tuimelaars bleken goed voor het kortere werk, de Luikse duiven x de Engelse kruisbekken voor de langere afstanden. Maar ja Tjibbe moest het er mee doen want geld voor andere waren er niet.

Voor ons hier in Twijzel een afstand van 188. De jongen hebben we dus niet meegehad naar Heino. Na vele imitaties van de Rolling Stones, Jannes en vele anderen zijn we in de nachtelijke uurtjes huiswaarts gekeerd. Ze waren ook eerste tweede en vierde van het Rayon. Maar er zijn ook liefhebbers die hun stinkende best doen en dan maar amper het papier raken. De piep kwam uiteindelijk om 17 minuten over 8 (1624mpm) De 1e in de reisduif werd gewonnen door Henkie de Haan en Willem Smid gevolgd door Ype van Kammen en Geert Postma. Van elke duif blijft hun partner thuis, dus er wordt traditioneel op weduwschap gespeeld met doffers en duivinnen. Moet je ook een aplaudiseren voor je buurman die 3 km van je af woont die wel op het podium staat maar jou niet én keer voor heeft gevlogen. Goeiedag duivenvrienden, Het is vandaag al weer 8 jaar geleden dat onze kleine Eelke werd geboren. Dan wordt het spannend! Nu moesten we Ype van Kammen en Harrie Loonstra voor laten gaan.

duinrell sinterklaas aanbieding


Sitemap