Main Page Sitemap

Op korting reizen ov


op korting reizen ov

U-OV abonnementen, Breng abonnementen, HTM abonnementen, RET abonnementen, QBuzz abonnementen, Abonnementen van Hermes, Syntus abonnementen Tags: Breng, Treinabonnement, Arriva, Busabonnement, Connexxion, EBS. Om het studentenreisproduct te kunnen krijgen, moet de student via DigiD het kaartnummer van zijn persoonlijke OV-chipkaart koppelen. Vanaf de eerste dag van die maand mag de student al niet meer met het studentenreisproduct reizen. . Jaartrajectabonnement NS, een jaartrajectabonnement is een NS abonnement dat je op je OV-chipkaart kunt laden, dat voordelig is als je op een vast traject kortingscode van eck beenmode reist. Kijk op de website van het vervoerbedrijf voor de vervoersvoorwaarden van de betreffende lijnen. Je krijgt in de daluren 40 korting doordeweeks na 9 uur en in het weekend. Met dit OV-chipkaart abonnement reis je onbeperkt met bijna alle treinen in Nederland en niet slechts op een vast traject. Wanneer reist u gratis en wanneer met korting?

De geldigheid van het week- en weekendabonnement hebben we samengevat in een schema. Het studentenreisproduct is een persoonsgebonden abonnement dat alleen geladen kan worden op een persoonlijke OV-chipkaart, waarmee alleen de student mag reizen. Weekabonnement, weekendabonnement * Op de dag vr Goede Vrijdag, vr Koningsdag, vr Bevrijdingsdag en vr Hemelvaartsdag reist u als op een vrijdag.

Ook met dit abonnement betaal je voor 10 maanden reizen, terwijl je 12 maanden kunt reizen en kan je gezin een Bijkaart krijgen. Bestellen: hoe werkt het? Dinsdag, gratis, vol tarief tot.00 uur, daarna korting. De actie is geldig tot drie maanden nadat je geen recht meer hebt op een studentenreisproduct. Wanneer is Altijd Korting maand interessant? De voordeeluren zijn vooral maandag t/m vrijdag na 9 uur s ochtends, maar in de maanden juli en augustus de hele dag. Gratis, zondag, korting, gratis, zomerperiode, korting, als in de rest van het jaar. Voor de praktische uitwerking: kijk op ; Het studentenreisproduct kan worden gebruikt vanaf het moment dat de studiefinanciering ingaat. Op saldo voor het volle tarief reizen: op dinsdag tot en met vrijdag voor.00 uur s ochtends.


Sitemap