Main Page Sitemap

Korting ns afgestudeerd


korting ns afgestudeerd

terug krijgen? Ook kan me niet helpen om musical annie mg schmidt rotterdam de stopdatum te veranderen. Het stopzetten doe je bij een ophaalautomaat. Twee gratis dagkaarten die een jaar geldig zijn. Tot drie maanden na beindiging van je OV jaarkaart is deze voordeelkaart te bestellen via de site van.korting ns afgestudeerd

Dit aanbod geldt tot maximaal 3 maanden na het beindigen van je Studentenreisproduct. Bestel gratis Dal Voordeel voor afgestudeerden. Als student reis je met je studentenreisproduct meestal gratis of met 40 korting. In de daluren mogen 3 mensen met 40 korting met je meereizen.

Deze kaarten zijn normaal 25 euro per stuk, maar bij de aanvraag van een kortingskaart worden deze opgestuurd. Je kan vervolgens bij de ophaalautomaat het product definitief stopzetten. Het kantoor van DUO kan ook niets voor mij doen. Omdat inmiddels mijn OV chipkaart verlopen was, wilde ik een nieuwe kaart aanvragen met de 40 korting die de NS aanbiedt na afstuderen of bij langstuderen. Reizen op OV chip saldo, kortom: afgestudeerden neem het voordeel om ook na je studie met korting te reizen!

Westwing korting voucher
Spellenrijk kortingscode
Ibood korting
Reizen met 40 korting student


Sitemap