Main Page Sitemap

Bever nkbv korting webshop


bever nkbv korting webshop

vinden Verlopen Bever kortingscodes en acties Helaas. De korting geldt alleen voor kndb-leden. Behoort al jaren tot én van de populairste Belgische cashback websites. De nkbv-korting is alleen van toepassing op de standaard verkoopprijs van Bever.

U krijgt de korting als u in de winkelwagen de Korting Code invult: kndb-5 en daarna op voucher opgeven drukt. Nog meer korting met kortingscodes en acties.

Plutosport kortingscode, Ns walibi korting,

Indien u meer dan 10 heeft gespaard dan kunt u ervoor kiezen om het tegoed uit te betalen op uw bankrekening. Zo ontvangt u altijd een exclusieve extra korting over uw order en weet u zeker dat u zo voordelig mogelijk uit bent. Als kndb-lid mag je wel voor anderen kopen, zolang je maar onder je eigen naam bestelt. In Nederland geldt de minimum boekenprijs, dus die zijn uitgezonderd. Vermeld in de e-mail je naam, adres, telefoonnummer en eventueel Bever Cardnummer. . Daarnaast zijn er regelmatig kortingscodes waarmee u bijvoorbeeld geen verzendkosten hoeft te betalen bij die ene webshop. Shopkorting cashback shoppen bestaat al sinds 2008 en telt inmiddels ruim 300.000 leden die korting ontvangen met cashback shoppen.


Sitemap