Main Page Sitemap

Fries museum leeuwarden openingstijden


fries museum leeuwarden openingstijden

van toonaangevende ontwerpers - stoer en duurzaam, met oog voor traditie en vakmanschap. Museum, de Grutterswinkel die het meest in de buurt ligt van de aan de Wilhelminaplein 92. Bezoek een van de vele tentoonstellingen, stort je in een verrassende workshop of kijk mee met een artist in residence. In september 2013 zijn de deuren van een geheel nieuw. Wij maken op deze website gebruik van cookies en vergelijkbare technieken om bezoek te analyseren en om je relevante boodschappen te tonen op social media. Voel je even de koning of koningin van Friesland met het fonkelende goud en zilver uit de terpen. Door de combinatie van kunst, cultuur en geschiedenis onder én dak weet het museum jong en oud te boeien. Wilhelminaplein 92 vert; 8911 BS, leeuwarden vert; vert; Stoer, stug en eigenzinnig?

Zalando kortingscode : - 20 korting (7 kortingscodes ) - Spydealsfries museum leeuwarden openingstijden

Fries in jezelf in het, fries, museum! Zoekt u een vestiging met andere faciliteiten? Museum, de Grutterswinkel aan de Nieuwesteeg. Voor kinderen in het najaar, dit najaar is er van alles voor jou te doen in het. Je gaat ernaartoe voor een kop koffie, een origineel cadeautje of een filmbezoek maar vooral voor het museum natuurlijk. Strijd met de 16de-eeuwse rebel Grutte Pier tegen de Hollanders of val ten prooi aan zijn enorme zwaard als je geen bter brea en griene tsiis kunt zeggen. Meer informatie hierover. Vanaf : dinsdag t/m zondag open van.00 -.00 uur. Fries, verzetsmuseum maak je kennis met hongerkinderen die werden ondergebracht op het Friese platteland om aan te sterken. Extra open op maandag 9, 16 en 23 juli en maandag 6, 13, 20 en 27 augustus van.00 tot.00 uur. Fries, museum geopend op het Zaailand in, leeuwarden. En vergeet niet om een bijzonder souvenir mee naar huis te nemen.

Een bijzonder onderdeel van ons, museum is het Verzetsmuseum Friesland. Tijdens de schoolvakanties is het een dolle boel in het. Voorzieningen, openingstijden, t/m : dinsdag t/m zondag open van.00 -.00 uur. Laat je inspireren in het museum en doe mee aan een van dagelijkse kinderworkshops. Het zwaard van vrijheidsstrijder Grutte Pier, oude kostuums, bodemschatten uit de Friese terpen, de nalatenschap van exotische danseres en mogelijke dubbelspion Mata Hari, schilderijen van Gerrit Benner, hedendaagse beeldende kunst en de film de Overval: samen vertellen ze het verhaal van Friesland. In de museumwinkel vind je de leukste cadeaus met een. Hier ontdek je alles over de elf steden en het platteland, de haat-liefdeverhouding met het water, de zoektocht naar het typisch Friese en de plek van Friesland in de wereld.


Sitemap