Main Page Sitemap

Korting invito 2019


korting invito 2019

behandeling. Restaurants, niet alleen liefhebbers van wellness kunnen terecht in Sanadome Nijmegen. 'S ochtends word je verleidt door de geuren van vers ontbijt, omelet, toast, yoghurt of fruit. Je kunt hierbij denken aan massage body-, beauty-, anti-aging- en reuma behandelingen. Je hebt er dus een thermaal binnen- en buitenbad, een zoutwaterbad, een kruiden whirlpool warmwater baden. Pak deze codej5zo, geldig vanaf 100. Je hoeft dan geen verzendkosten te betalen bij VTwonen.

Adem het vredige karakter van de omgeving in en kom lekker tot rust. Sanadome heeft het allemaal in huis, kijk op de website voor een overzicht aan behandelingen. Proost samen met je partner of vriend of vriendin op een heerlijk weekend weg.

De baden zijn thermaal van aard, dit betekent dat ze lauwwarm zijn en dat je hier altijd zonder moeite in kunt gaan. Vijf hoogtepunten Scandic Sanadome. December 2018, vTwonen kortingscode: pak 20 korting op verlichting. Je kunt er ook terecht voor overnachtingen. Nieuwste Invito Kortingscodes: Korting, korting details, verloopt 10 10 korting op alles zonder minimale besteding @ Invito 1/11/2016 15, kortingscode voor 15 korting (min. Tussendoor even een luchtje scheppen? 6Shindo aero DUO. Meld je nu aan voor de gratis nieuwsbrief en ontvang ook Sanadome korting!

Rituals korting ing
Kortingscode zwerfkei


Sitemap