Main Page Sitemap

Anwb korting dierentuin blijdorp


anwb korting dierentuin blijdorp

voorkomen dat je met de "online korting". Doe je mee aan spaarprogramma's zoals die van de Jumbo, dan kom je een heel stuk verder en ga je voor een paar euro naar de mooiste dierentuin van Rotterdam. Blijdorp Express, verspreid over de dierentuin vind je uiteenlopende restaurants, cafés, snackcorners en andere eet- en drinkgelegenheden. #3 Blijdorp zelf - naseizoen, wat: af en toe stunt Blijdorp zelf ook met de prijzen. Vervolg je ontdekkingstocht en bewonder de nieuwe grazende bewoners van Blijdorp: de gelada's, 'babbelende' apen uit Ethiopi. Wat: Als WNF lid krijg je 3,50 korting op maximaal 4 tickets. Wat: de ticketshop van Albert Heijn staat niet bekend om zijn knalaanbiedingen, maar af en toe zit er een pareltje bij. Een bos vol loslopende apen, dát is Apenheul! Velen gingen je al voor!

Gratis naar de dierentuin? #6 WNF Lid -  3,50 korting. De Rotterdamse dierentuin trekt jaarlijks rond de 1,5 miljoen bezoekers.

Altijd korting connexxion, Kortingsbon piet zoners, Kortingscode china light festival, Disney parijs korting entree,

Bovenstaande lijst is sanadome kortingsbonnen een momentopname. Zo heeft de AH ticketshop begin 2019 een actie waarmee je een tientje korting krijgt op je tickets! . Een bezoek is dan ook zeker de moeite waard. Klauter 14 meter hoog en roetsj door de slurven naar beneden. Van elke 10 berekeningen, is er 1 voor Blijdorp. . Tickets zijn te koop tot 10 februari en zijn geldig tot 31 maart. En of het nu mooi of slecht weer is, in de binnenspeeltuin Biotopia beleven kinderen de spannendste avonturen en komen ze alles te weten over de dieren die in deze biotopen leven.

Diergaarde Blijdorp is een van de oudste dierentuinen.
Diergaarde Blijdorp is een van Europa s mooiste dierentuinen.
In Blijdorp maak je in een dag een wereldreis, vol bijzondere ontmoetingen!
Struin over.


Sitemap