Main Page Sitemap

Studenten ov meereizen hoeveel korting


studenten ov meereizen hoeveel korting

een vooraf via internet geprint ticket. Feestdagen, nederlandse feestdagen zijn: Nieuwjaarsdag, Goede Vrijdag, eerste en tweede Paasdag, Koningsdag, Bevrijdingsdag, Hemelvaartsdag, 1e en 2e Pinksterdag en 1e en 2e Kerstdag. Reist u dus met iemand mee die 3 mensen met korting mee mag nemen? Dank voor het antwoord. Ik las dat je dan 3 mensen kunt meenemen tegen 40 korting. Dat is een vraag die veel mensen willen weten en waar nog veel onduidelijkheid over bestaat. Mijn dochter krijgt vanaf 1 oktober haar studentenreisproduct.

Zalando korting mei
40 korting disneyland parijs
Dfds kortingsbon

Icon, beste antwoord door De luchtmacht 26 augustus 2014, 20:54, degenen die meereizen, moeten met de OV-chipkaart waarmee zij reizen, langs de automaat en aldaar Samenreiskorting activeren. Feestdagen* korting van.00 tot.00 de dag erna gratis van.00 tot.00 de dag erna. Korting, de korting geldt voor al het openbaar vervoer in Nederland. Laad dan het meereis reisproduct op, zodat u van de korting gebruik kunt maken. Hoe werkt de samenreiskorting op de Ov-chipkaart? Duurt het langer voor je incheckt, dan moet de Samenreiskorting opnieuw worden opgehaald in de automaat. Woensdag gratis vol tarief tot.00 uur, daarna korting.

Studenten, oV en profiteer je van 40 korting op je reis; Het Studentenreisproduct is niet geldig op het nachtnet van alle bus-, tram- en metrovervoerders. Er mogen maximaal 3 mensen met 40 korting meereizen. Ik heb een studenten week-. Hoeveel mensen kan ik daarop meenemen met 40 korting?


Sitemap