Main Page Sitemap

Studenten ov korting meereizen weekend


studenten ov korting meereizen weekend

tot.00 uur, daarna korting. Boven het reisadvies verschijnt een voltarief prijs van deze rit. Vrijdag, gratis, korting van.00 tot.00 uur, daarna gratis. Weekabonnement, weekendabonnement * Op de dag vr Goede Vrijdag, vr Koningsdag, vr Bevrijdingsdag en vr Hemelvaartsdag reist u als op een vrijdag. Meereizen met korting In de trein mogen 3 personen met u meereizen met korting. Samenreiskorting vervalt automatisch 35 minuten na het uitchecken.

Reist uw medereiziger alleen verder? De voordelen, met het studentenreisproduct reis je gratis f met 40 korting buiten de vrij-reizen periode. De daluren zijn van.00 tot.00 uur en van.30 tot.30 uur de volgende dag. Houd de OV-chipkaart voor de kaartlezer (met het OV-chipkaartlogo) rechtsonder op de NS-kaartautomaat. Kies voor Samenreiskorting en vervolgens voor de gewenste klasse. Samenreiskorting vervalt automatisch als u tijdens de spits overstapt naar een andere treinvervoerder. Veilig betalen met ideal en creditcard. Handig om te weten.

Hiervoor heb je een persoonlijke OV-chipkaart nodig. Twee weken voordat je studiefinanciering ingaat laadt je het Studentenreisproduct op je OV-chipkaart bij een NS-kaartautomaat of een ander OV-chipkaart ophaalpunt. Ik weet dat als je een studenten ov week kaart hebt dat je dan in het weekend zelf met 40 korting kan reizen maar kun je dan ook iemand laten meereizen met 40 korting? Studenten ov korting meereizen weekend, Stap over naar een gratis Dal Voordeel abonnement en reis met 40 korting in de daluren. F ontvang 50 korting als je voor n van onze andere voordelige abonnementen kiest.


Sitemap