Main Page Sitemap

Stedelijk museum zutphen openingstijden


stedelijk museum zutphen openingstijden

en onze partners daardoor verkrijgen. Voor kinderen is er de gratis speurtocht 'Kruip in de huid van de archeoloog waarbij ze met een scherf die door echte archeologen is gevonden op ontdekkingstocht gaan door het museum. De poort, met meer dan.000 schelpen, gesmolten glas en gesinterd steen, is ontworpen door de Zweedse architect. Voor een optimaal bezoek aan onze website adviseren wij u gebruik te maken van de laatste versie een ander browser. Wij passen het zo snel mogelijk aan. Laat het ons weten via email naar of door klikken op contact. Ze krijgen een echte scherf die gevonden is door een echte archeoloog mee en gaan op onderzoek uit in het museum: waar komt de scherf vandaan? Deze activiteit is geschikt voor het hele gezin, kinderen, volwassenen en ouderen. Gesloten 4 december 11:00 - 16:00 25 december(1e Kerstdag gesloten 31 december(Oudjaarsdag) 11:00 - 16:00, entree prijzen.

Homepage - Musea, zutphen
Museum, zutphen, openingstijden van, stedelijk

Kinderspeurtocht, kinderen kunnen in het Stedelijk Museum Zutphen de gratis speurtocht Kruip in de huid van de archeoloog doen. Activiteiten bij dit museum, musea Zutphen Stedelijk Museum Zutphen Museum Henriette Polak.

Toegangsprijs vanaf 13 jaar 7,50, kinderen 0 t/m 12 jaar, gratis. M maakt gebruik van cookies (en daarmee vergelijkbare technieken) voor een betere werking van de website. De collectie van het museum omvat archeologische vondsten en historische en topografische collecties bestaande uit oude kaarten, plattegronden, stadsgezichten, portretten en foto's. Museum Henriette Polak, op de eerste etage, is hét museum voor modern-klassieke schilder- en beeldhouwkunst in Nederland. Kom met je beste vriend(in) naar Museum Henriette Polak en maak van schilderij van elkaar. Het museum maakt samen met het. Laat je meevoeren door de roerige en rijke geschiedenis van Zutphen. Stedelijk Museum Zutphen 's Gravenhof 4, categorie: Cultuurhistorie, openingstijden deze week, maandag.


Sitemap